icon

Poraďte, ako pribrať?

ivulik2311
12. júl 2019

Ahojte..prosim vas, ako by sa dalo pribrat?? Bud dake ,,domace figle,, alebo dake overene vyzivove doplnky..dakujem za rady

bubbinaa
•
12. júl 2019

@ivulik2311 záleží aj na tom či cvičíš. Ak nie len si upratať hormóny a normálne jesť. Ak cvičíš tak veľa posiľovať, papať protein, gainer a bcaa 🙂

ivulik2311
autor
•
12. júl 2019

@bubbinaa nejde o mna ale o priatela..dakujem

prevenar
•
12. júl 2019

@ivulik2311 musi cvicit a vela jest. nech skusi na zaciatok 3000 cal. a uvidi, ci zacne priberat , ak nie , tak zvysit kalorie na hodnotu, ked zacne priberat.

samozrejme , stravu treba volit rozumne , aby neostal tucny. je rozdiel priberat svalovu hmotu , alebo tuk .

tyrkysova_kobyla
•
12. júl 2019

@ivulik2311 ja osobne som pribrala na vahe, ked som zacala viac jest, teraz ako cvicim, tak to uz vidno aj na objeme

svettii
•
12. júl 2019

Ako má pribrať? Akože normálne iba na váhe, že tuk? Alebo akože chce mať vypracované telo?

bubbinaa
•
12. júl 2019

@ivulik2311 to je to isté, ten istý postup, ako som písala vyššie.

bogierka
•
12. júl 2019

nechapem ako by mal pribrat, ci dosvalov alebo tuk. bo potom su ostupy rozne. chcelo by to to poriadne ozrejmit

arcticcode
•
12. júl 2019

Ak chce pribrat tuk, treba vela grilovat, zrat parky klobásy slaniny a zapijat pivom s cipsami. Kokakola tiez nie je na zahodenie.
Ak chce pribrat svaly a cvici, tak 2g bielkovin na kg telesnej hmotnosti, 4g sacaridov a 0,8-1g zdraveho tuku