icon

Poraďte dobrého hematológa pre problémy so železom

Včera o 19:29

Neviete mi niekto poradiť dobrého lekára pre tento problém? Mala som niekedy roky anémiu, tá sa dala doporiadku po užívaní železa. Minulý rok som bola viackrát chorá, mala som aj SIBO a neužívala som vtedy žiadne železo. V októbri som zistila, že som mala príšerné výsledky zo železa. Bola mi podaná infúzia a ja mám od tej infúzii neustále zdravotné problémy. Netuším čo za reakciu som na ňu mala, ale zrazu som sa po nej nedokázala postaviť na nohy a trvalo to 7 týždňov ležania v posteli, kým mi bolo lepšie. Lenže feritín mi spadol hneď naspäť na hodnoty aké som mala pred tou infúziou. Nemám žiadne problémy so silnou menštruáciou ani žalúdočné ťažkosti, čo by spôsobovali tento pokles. Najhoršie teraz je, že keď som skúšala užívať železo, tak sa mi teraz stále vracajú rovnaké problémy s rovnováhou, čo som mala po tej infuzii.Pritom som užívala železo v minulosti roky bez akýchkoľvek problémov. Baby som už naozaj zúfalá. Lebo bolo mi pred tou infúziou veľmi zle, ale dokázala som stále plné fungovať. Od tej infúzii prešlo už pol roka a ja sa stále cítim príšerne. Neuveriteľne ľutujem, že som s ňou vôbec súhlasila. Začína mi byť teraz znovu zle z toho nízkeho železa a ja neviem, čo mám robiť, lebo keď sa ho snažím užívať tie problémy s rovnováhou sú tak veľmi zlé, že nedokážem chodiť bez toho, aby ma niekto držal. Ako človek, čo ešte mesiac a pol pred infúziou ešte cvičil 4x týždenne vs teraz čo väčšinu dňa som schopná len ležať.. To sa nedá ani porovnať. Navštívila som len hematológiu v SNV a mám naozaj zlú skúsenosť. Prosím o akékoľvek rady lekárov.