icon

Poraďte kam ísť na kúpeľnú liečbu?

janinah
15. feb 2020

Dobrý deň,prvýkrát idem do kúpeľov s chrbticou. sk. B,platím ubytovanie a stravu,,dostala som ponuky si vybrať a neviem sa rozhodnúť kam ísť.Poprosím o rady,ak máte vy alebo vaši rodičia skúsenosti.
Moje "požiadavky"
- jednoposteľová izba /to sa dá asi všade,ale aby bola primeraná cena za to/
- pestrá zdravá strava
- aby v danom mestečku "neskapal pes" a bolo čo robiť cez voľný čas
- aby bolo čo-to na videnie v okolí,auto budem mať
- podľa možnosti aby bolo ubytovanie v tom istom dome ako prevaha procedúr
- dobrý bazén vonku poteší
- príp. čo ešte je dôležité,aby si človek / som 50+/ konečne oddýchol ....
Ďakujem za tipy a ochotu napísať.

stanulienkat
15. feb 2020

Bojnice

kristina2412
15. feb 2020

@janinah ak by som si mohla vybrat urcite by som isla do Bojnic.Teraz sme tam kupili pobyt aj mame. Mne sa paci asi najviac LD Banik,ma dobry vonkajsi bazen a priamo tam sa da ubytovat. Je tam krasne okolie na prechadzky a v Bojniciach je vždy co robit.

evulienkaeko
15. feb 2020

@janinah ja tiez odporucam Bojnice, bola som tam v LD Lysec, ten sa ale doplaca ale za mna super. Bola som v lete, kazdy vecer boli zabavy, strava uzasna a procedury tiez. Areal kupelov velmi krasny.

mogaa
15. feb 2020

aj Piešťany a denne môžeš vybehnúť do mesta, večer program, fajn sú aj Dudince...ono zleží aké ubytko si vyberieš - podľa toho sa odvíja cena...ak procedúry a strava v jednej budove býva to drahšie ako ak niekam dochádzaš...ak máš auto tak všade môžeš vybehnúť aj každý deň aby si sa nenudila.....ja ti odporúčam pozrieť si stránky kúpelov čo ti poslali z poisťovne, na každej stránke kúpelov nájdeš aké je ubytovanie, cena a aj kam v okolí sa dá ísť....je rozdiel či chceš byť niekde na okraji mesta a chodiť do mesta alebo v okolí je len príroda, príp.v kúpeloch večer program a do mesta musíš ísť autom...aj Brusno bolo super ale je to na kopci, v okolí len príroda, peši prechádzka do dediny a autom sa dá dostať všade🙂naozaj záleží čo ty očakávaš, či chceš byť v meste kde môžeš chodiť aj po kultúre alebo niekde v prírode a odtiaľ budeš chodiť autom na výlety...v lete býva večer program v kúpeloch skoro v každých, záleží čo očakávaš...záleží čo očakávaš vo volne - či prednášky, prechádzky do prírody napr.blízky salaš, či kultúra, či vybehnúť pozrieť do mesta...za mňa ak Bojnice tak Mier, Baník je strmom kopci, bazén je tiež skoro všade...dobré kúpele na pohybové sú Piešťany, Bojnice, Dudince - najlepšie čo sa týka rehabilitácii Kováčová - ale tam nemáš nič, len bufet, program zväčša len pre deti(kino a taký pán tam hrá pre deti)opäť záleží kde si tam ubytovaná či v NRC alebo Maríne či v Detvane....

denullllka
17. feb 2020

@janinah piestany