Poraďte niečo na spánok
Ahojte niečo poraďte na spanok okrem tabletiek ĎAKUJEM za každu radu
@palinohavino rano cim skor po zobudeni ist aspon na 15 min von tak, aby si bol na silnom svetle a tiez cca. okolo zapadu slnka vyjst na chvilu von, staci aj balkon. Tak si nastavis svoje vnutorne hodiny ktore pracuju na zaklade svetla dopadajuceho na sietnicu. Cez okno to nefunguje, nedosiahnes taky pocet luxov ako vonku. Ak sa ti neda ist von, su aj take specialne lampy na svetelnu terapiu, ale vzdy je lepsie a jednoduchsie sa obliect a ist. Cez den treba mat vela svetla, hlavne zvrchu dopadajuceho a vecer uz potom tlmene svetlo a radsej len zospodu, co najmenej obrazoviek. Medzi 23-04.00 by uz nemalo byt ziadne svetlo. To je uplny zaklad pre to, aby ti fungoval biorytmus. Je dobre si pocas dna aj zacvicit a celkovo mat dost pohybu. Melatonin ako doplnok nie je uplne ok, ludom sa casto stava to co pise @lujza10, v tych tabletkach co sa predavaju velmi kolise obsah ucinnej latky.
skús Dospinox.... kúpiš v lekárni ,podľa mňa super...
Magn=zium - ale to musíš brať dlhodobo, popr. Persen
@palinohavino Treba pátrať o dôvode nespánku. Ak je pôvod nespánku neznámy, nastal bez zjavnej príčiny, tak môže pomôcť magnezium vyššie dávky a Melatonín. Ak je zo stresu, tak môže pomôcť aj homeopatia Veleriana officinalis CH15 + Plassiflora incarnata CH15 😇.
Psychológ, pravidelne cvicenie, mlieko s medom, makové rezance, čaje na upokojenie, magnézium.. kadečo sa nájde na nete. 🤷
@palinohavino poznám jeden prírodný produkt od nemeckej firmy.. Pekne sa vyspis aj sa pekne a dobre ráno zobudíš 😊 viac info dm kľudne napíš keď chceš 😊

Ja mam taky isty problem. Ja to skusam, ale s tabletkami Melatonin.