Pozná niektorá z vás tabletky PMS formula?
Ahojte dievčatá, chcela by som sa Vás opýtať, či máte niektorá skúsenosť s bylinnými tabletkami PMS formula... http://naturalfactors.com/ca/en/products/433/pm... Na slovenských stránkach som to nenašla... Včera mi to dala doktorka, lebo mám strasne rozkolísané hodnoty prolaktínu, testosterónu, progesterónu a ešte ďalších hormónov. Máte s nimi niektorá skúsenosť? Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď. 🙂
ahoj,prosím ťa ,užívala si tieto tabletky?lekár mi ich doporučiĺ a neviem čo je to zač,ďakujem
@mazula ahoj, uzivala som ich asi mesiac, ale potom som znovu presla na femi kvapky... Bala som sa ich brat naraz a femi mi krasne posunuli ovulku o desat dni, ako to byvalo predtym... Tebe ich doporucil kvoli comu? Mne medzitym zistili aj PCOS, zvyseny prolaktin a testosteron a znizeny vitamin D, takze mozno aj preto som mala pocit, ze efekt ziadny... 😔
@janie80
od ovu až po menzes ma bolí strašne prsník,mám výtok z prsníkov,ale to je dôsledok toho že som 2 a pol roka kojila a skončila som v septembri, že to ešte klapka mliečnych žliaz nie je zavretá,a snažíme sa o druhé mimi,a tretí mesiac nič,tak nejak mi doporučil toto,lenže to predáva on, takže neviem neviem
Ja ich beriem necelý mesiac pretože nemam pravidelný menzes tak mi to doktorka odporúčila a tiež sa snažime o babatko ale akosi stále nič vobec sa nám nedari a kebyže neberiem tabletky nemam ovu :( prosim vás brala nejaka mamička tieto tabletky a mala podobné problémy ako ja ( mam aj problémy zo štitnou žlozou) a podarilo sa otehotnieť??? ak áno za aky dlhý čas...prosím poraďťe mi niekto :(
Ahojte mamicky. Chcela by som brat tabletky FEM+, su vyborne. Uz som to raz brala a pomohol nam, mame v postielku pekny chlapcek. 🙂 Vtedy som kupila od gynekologa, ale boli velmi drahe. Chcela som to objednat, ale nedorucia to z Ciech na Slovensko. Vedel by mi niekto pomoct? Dakujem.
@tituli Ahoj, ak máš ešte záujem o tie tabletky, mám jedno takmer celé balenie, bolo ich tam 90, zostalo 82 ks 😉 Môžem poslať. Poprípade, dala som ich aj do inzerátu.
Darujem cca pol balenia, dostala som, u mna efekt nebol, kto by chcel, poslem za postovne, piste do spravy
@janusik45
Dobrý deň, ja ho este stále mám, ak by ste chceli.
Len je tam expiracia do 2018. Tak neviem...
Baby mam doma fem+ cca 70 tabliet mne stacilo 20 a cakame prirastok do rodiny... Za 18e posuniem dalej nech urobi dalsiu zenu šťastnú

Dievčatá, poznáte to niektorá? 😕