icon

Poznáte dobrú masť na hojenie modrýn?

djd
1. júl 2010

Ahojte baby! Mojim problemom su modriny ☹ Trosku sa buchnem, niekedy ani nepostrehnem kedy a kde a hned mi "nabehne" modrina.. Neviete o nejakej "zazracnej" masticke, co urychluje hojenie modrin?.. No fakt si niekedy pripadam ako tyrana zena-sama modrina 😀 😀 😀

mariangela
1. júl 2010

Ahoj to mám aj ja...tiez nic s tým nerobím, ale stačí, že len prenesiem kočík a trochu s buchnem a už mám modriny...ale ja mám malo železa v krvi..tak neviem či to nie je aj tým....Teraz keď kojím je to ešte horšie, ale snažím sa dávať si pozor....aby som sa niekde nebuchla...

bambusko
1. júl 2010

je treba posilnit cievy 😉 su rozne pripravky, ale aj vitamin c urcite prospeje 😉

http://primar.sme.sk/c/4116986/modriny.html

dejli
1. júl 2010

Moja stara mama dava na vsetko olejcek "Pieniny" - je to robeny olejcek z roznych biliniek. Predavaju ho obycajne ked su nejake trhy, jarmoky a tak....

djd
autor
4. júl 2010

@bambusko -vdaka, skusim ten vitamin C 🙂
@mariangela -aj ja este kojim 😉
@dejli -este som o tom olejceku nepocula, ale ked bude u nas nejaky jarmok, spytam sa nan 😎

nikusqa
2. feb 2012

dobry den, ja mam problem so stalym vytvaranim modrín a neviem vobec z coho sa mi robia, akokeby sami od seba. Vytvaraju sa mi len na nohách, mam ich roznej velkosti od 1cm x 1cm az po 5cm x 4cm a mam ich najprv zelene a potom ich zacinam mat fialove az cierne a kym mi niektore zmizni po dlhej dobe tak sa mi vytvoria dalsie ☹ , mam ist k doktorovi ? hematologovi?
za kazdu radu Vam budem vdacna 🙂

renab
3. feb 2012

@nikusqa môže to byť nedostatkom železa, ale aj slabou zrážanlivosťou krvi, či slabými stenami cievok - vlásočníc. hematológ by mal pomôcť.

nikusqa
5. feb 2012

renab
dakujeem ti velmi pekne 🙂 a to budem musiet ist asi najprv k obvodnemu lekarovi aby mi dal odporucenie ist k hematologovi ze ?

syslica
6. feb 2012

@nikusqa Zrejme áno, nezaškodí o tomto tvojom probléme pohovoriť najprv so všeobecným lekárom, ten ti dá potom odporúčanie odborníkovi.
A ja pridám dobrú radu: Ak reaguješ na niekoho príspevok, stlač najprv Odpovedz - tak sa dotyčnému tvoja reakcia objaví v upozorneniach a dozvie sa o nej. 😉
Prajem skoré objasnenie problému.

nikusqa
6. feb 2012

@syslica ok, uz som tak spravila 🙂
dakujem ti, tak dufam, ze sa mi tam podari ist cim skor 🙂