Poznáte dobrú masť na hojenie modrýn?
Ahojte baby! Mojim problemom su modriny ☹ Trosku sa buchnem, niekedy ani nepostrehnem kedy a kde a hned mi "nabehne" modrina.. Neviete o nejakej "zazracnej" masticke, co urychluje hojenie modrin?.. No fakt si niekedy pripadam ako tyrana zena-sama modrina 😀 😀 😀
je treba posilnit cievy 😉 su rozne pripravky, ale aj vitamin c urcite prospeje 😉
Moja stara mama dava na vsetko olejcek "Pieniny" - je to robeny olejcek z roznych biliniek. Predavaju ho obycajne ked su nejake trhy, jarmoky a tak....
@bambusko -vdaka, skusim ten vitamin C 🙂
@mariangela -aj ja este kojim 😉
@dejli -este som o tom olejceku nepocula, ale ked bude u nas nejaky jarmok, spytam sa nan 😎
dobry den, ja mam problem so stalym vytvaranim modrín a neviem vobec z coho sa mi robia, akokeby sami od seba. Vytvaraju sa mi len na nohách, mam ich roznej velkosti od 1cm x 1cm az po 5cm x 4cm a mam ich najprv zelene a potom ich zacinam mat fialove az cierne a kym mi niektore zmizni po dlhej dobe tak sa mi vytvoria dalsie ☹ , mam ist k doktorovi ? hematologovi?
za kazdu radu Vam budem vdacna 🙂
renab
dakujeem ti velmi pekne 🙂 a to budem musiet ist asi najprv k obvodnemu lekarovi aby mi dal odporucenie ist k hematologovi ze ?
@nikusqa Zrejme áno, nezaškodí o tomto tvojom probléme pohovoriť najprv so všeobecným lekárom, ten ti dá potom odporúčanie odborníkovi.
A ja pridám dobrú radu: Ak reaguješ na niekoho príspevok, stlač najprv Odpovedz - tak sa dotyčnému tvoja reakcia objaví v upozorneniach a dozvie sa o nej. 😉
Prajem skoré objasnenie problému.

Ahoj to mám aj ja...tiez nic s tým nerobím, ale stačí, že len prenesiem kočík a trochu s buchnem a už mám modriny...ale ja mám malo železa v krvi..tak neviem či to nie je aj tým....Teraz keď kojím je to ešte horšie, ale snažím sa dávať si pozor....aby som sa niekde nebuchla...