icon

Prečo črevná viróza nie vždy spôsobí zvracanie?

27. apr 2024

Rozmýšľam nad tým , čím to je že niekto prekoná crevnu virózu že mu je brutal zle , ale nezvracia a nehnackuje a iný čo to dostane v domácnosti aj zvracia 🤔

majamat
•
27. apr 2024

ja som mala crevne virozy vacsinou take, ze som mala krce v zaludku. nevracala som a ani nehnackovala. a totosom mala viackrat rpave v obdobi viroz. niekedy aj mierne zvysena teplota a za 3 dni sa to zlepsilo.

basulaak
•
27. apr 2024

Moze byt. My sme mali taku crevnu chripku ze syn 2,5r vtedy len grcal. Ja som nasledne aj grcala aj hnackovala a po nas dvoch manzel len hnackoval. Kazdy z nas mal iny priebeh. Mozne to je.

vierkainka
•
27. apr 2024

Existuje aj také ze matka má hnačky aj zvracania a dieťa to úplne obíde?

nika23t
•
27. apr 2024

Ja som to podobne mala, dve dcéry aj manžel hnackovali a vracali, ja som okolo nich behala, starala sa, kŕče som mala, aj zlé mi bolo, ale bez vracania. Ale to bolo pred par rokmi. Ktovie, aké virozy tu teraz máme...

autor
•
27. apr 2024

Áno, viem že je to možné. Práve sa nám to stalo , len má zaujíma že PREČO pri tom istom viruse niekto aj zvracia a niekomu je len brutálne na vracanie , kŕče a bolesť brucha ale teda bez hnacky a zvracania 🤔zaujímavé 🤔

sejbipi
•
27. apr 2024

@vierkainka najskôr som mala hnačky ja 2 dni, o pár dní nato aj muž + zvracanie a synovi nebolo nič. *klop klop*

vierkainka
•
27. apr 2024

@sejbipi tak moja otázka je uz bezpredmetna,lebo moje dieťatko sa práve dovracalo.😢😢😢

agnes28
•
28. apr 2024

Nie je na tom nič čudné, závisí od imunity každého, ako sa s tým vysporiada. Niekoho len brucho bolí, iný skončí na infuzkach