Prečo ma svrbia nohy a čo s tým robiť?
Prosim poradte co to moze byt svrbia ma nohy a ked sa poskrabem tak to taketo ostane.
Osprchuj,neškrab,zober antihistaminikum tbl.Nebol kontakt s trávou?
@janinah nie len ma strasne zacali svrbiet nohy a po skrabani to taketo ostalo. Svrbelo to riadne cca pol hodinu riadne som sa doskrabala potom svrbenie prestalo a uz to pomaly bledne. Dufam ze to nieje svrab
nie nie je to svrab, je to bezna kontaktna alergia (dermografizmus) po 30 min max par hodin by to malo zmyznut. odporucam antihistaminikum ak to je prvy krat a bude sa to opakovat urcite vyhladaj obvodaka nech ta nasmeruje dalej kvoli liekom na alergiu
nie nie je to svrab, je to bezna kontaktna alergia (dermografizmus) po 30 min max par hodin by to malo zmyznut. odporucam antihistaminikum ak to je prvy krat a bude sa to opakovat urcite vyhladaj obvodaka nech ta nasmeruje dalej kvoli liekom na alergiu
@kacena4 dakujem pekne 🙏
@kacena4 ako tak rozmyslam vcera ma presne takto svrbel chrbat ale len nejakych 10 min len som si to nepozerala po poskrabani
Ja by som si to natrela fenistil gelom a ak mas doma nejake antihistaminikum aj tabletkovo, dala by som si aj to - napr. Zodac.
@kacena4
Zmyznut?
Práve som oslepla načisto
Mam to iste, nastriekaj pantenolom, zvykne to aj páliť. Zaroven fenistil gel ale male mnozstvo, urcite si kup zodac
Ja by som si to natrela fenistil gelom a ak mas doma nejake antihistaminikum aj tabletkovo, dala by som si aj to - napr. Zodac.
@anonym_4ac5c4 dakujem🙏
Mam to iste, nastriekaj pantenolom, zvykne to aj páliť. Zaroven fenistil gel ale male mnozstvo, urcite si kup zodac
@erika7102 dakujem🙏
@anonym_autor toto je žihlavka .. natri fenistilom
@anonym_autor tiež si myslím, že je to žihľavka. Nezjedla si niečo kyslé citrusy, kyslú kapustu... pridaj do stravy zdravé tuky olivový olej, avokádo, mastné ryby makrelu, losos.. nasaď probiotika, kolagén, omega3...

Osprchuj,neškrab,zober antihistaminikum tbl.Nebol kontakt s trávou?