icon

Prečo mi je zle pred raňajkami?

13. feb 2024

Poznate to niekto? Rano mi je dobre, ze nie na grc az kym si nieco neprehryzjem. Najlepsie mi robi cisty biely rozok, z bananu mi najlepsie nebolo.

guiseppinka
13. feb 2024

A cudujes sa? Z bananu by bolo zle asi kazdemu... raz nam jeden uz vtedy stary ucitel hovoril, ze ovocie je rano jed, na obed liek a na veceru sladky sen... minimalne s ranajkami suhlasim...

zuzanockamt
13. feb 2024

@guiseppinka Bežne mám na raňajky ovocie, banán takmer denne. Nikdy mi z toho zle nebolo.

lilke
13. feb 2024

Asi mávaš nízky cukor.

guiseppinka
13. feb 2024

@zuzanockamt tebe to nevadi, jej ano. Moze jej to podrazdit zaludok a dvihnut kyselinu...

zuzanockamt
13. feb 2024

@guiseppinka Jej to možno vadí. To neriešim. Reagujem na tvoju poznámku - Z bananu by bolo zle asi kazdemu...

nevenka
13. feb 2024

@zuzanockamt mne je z ovocia nalacno zle, aj z bananu. Roky.

anketkarka
13. feb 2024

Helicid ráno na lačno min pol hodinu pred jedlom.

zuzanockamt
13. feb 2024

@nevenka Mne nie.

januska12323
13. feb 2024

Zjedz niečo malé ešte kým si v posteli. Nemáš nízky cukor? Večeru máš normálnu?

macekovam
13. feb 2024

nemozes mat vred?

luckajozko21
13. feb 2024

Co a hlavne kedy vecerias? Je ta vecera vyvazena? Su v nej bielkoviny? A ano tento pocit doverne poznam a nie iba rano. Vzdy ked dlhsie nejem, alebo ked mam zle zlozenie stravy. Daj si pozor na zastupenie vsetkych zivin v kazdom jedle. Po case by sa telo malo upokojit, kedze uz nebude bojovat o prezitie a upravi sa to. Ak nie, tak sup za lekarom.
Najrychlejsi sposob ako zistit, ci sa stravujes dobre je zapisovat si aspon tyzden vsetky jedla a tekutiny. Niekto pouziva kaloricke tabulky, ale staci kludne aj papier.
Na akutny stav si daj na nocny stolik napr. piskoty a hned si 1-2hod do ust -> ako tehotne , ked maju nevolnosti.

guiseppinka
13. feb 2024

@luckajozko21 lenze jej nic nie je. Rano je vsetko ok, ale potom sa naje bananu a je jej zle... ked zje rozok, je vsetko ok