Prečo mi je zle pred raňajkami?
Poznate to niekto? Rano mi je dobre, ze nie na grc az kym si nieco neprehryzjem. Najlepsie mi robi cisty biely rozok, z bananu mi najlepsie nebolo.
@guiseppinka Bežne mám na raňajky ovocie, banán takmer denne. Nikdy mi z toho zle nebolo.
@zuzanockamt tebe to nevadi, jej ano. Moze jej to podrazdit zaludok a dvihnut kyselinu...
@guiseppinka Jej to možno vadí. To neriešim. Reagujem na tvoju poznámku - Z bananu by bolo zle asi kazdemu...
Zjedz niečo malé ešte kým si v posteli. Nemáš nízky cukor? Večeru máš normálnu?
Co a hlavne kedy vecerias? Je ta vecera vyvazena? Su v nej bielkoviny? A ano tento pocit doverne poznam a nie iba rano. Vzdy ked dlhsie nejem, alebo ked mam zle zlozenie stravy. Daj si pozor na zastupenie vsetkych zivin v kazdom jedle. Po case by sa telo malo upokojit, kedze uz nebude bojovat o prezitie a upravi sa to. Ak nie, tak sup za lekarom.
Najrychlejsi sposob ako zistit, ci sa stravujes dobre je zapisovat si aspon tyzden vsetky jedla a tekutiny. Niekto pouziva kaloricke tabulky, ale staci kludne aj papier.
Na akutny stav si daj na nocny stolik napr. piskoty a hned si 1-2hod do ust -> ako tehotne , ked maju nevolnosti.
@luckajozko21 lenze jej nic nie je. Rano je vsetko ok, ale potom sa naje bananu a je jej zle... ked zje rozok, je vsetko ok

A cudujes sa? Z bananu by bolo zle asi kazdemu... raz nam jeden uz vtedy stary ucitel hovoril, ze ovocie je rano jed, na obed liek a na veceru sladky sen... minimalne s ranajkami suhlasim...