icon

Prečo sa s vekom menia črty tváre?

4. jún 2024

Viem, ze je to divny nadpis, ale naozaj ma zaujima ze preco ked clovek starne tak pribera na hlave? Napriklad aj ked je niekto naovonok nie uplne pribraty tak s vekom sa mu menia crty tvare tak ze je proste vacsia. Alebo je to "skinny fat" postava? Da sa potom nejak schudnut z hlavy?

Strana
z2
aandrea9
4. jún 2024

Hlava nie je väčšia. Zväčšujú sa uši a nos. Tie uši určite...vidím to na sebe 🙈🙈🙈🙈 nechcem ta deprimovať, ale z hlavy neschudneš. Niektorým ubúda mozgová hmota už od narodenia ale to je iný príbeh...

margotka17
4. jún 2024

Neviem ako to je, ale vekom sa zväčšujú uši a nos.

margotka17
4. jún 2024

@aandrea9 to až starým ľuďom rastu uší a nos, tebe ešte určite nie. To až okolo 70- tký.

bylinka25
4. jún 2024

Ja som sa nestretla u seniorov s veľkou hlavou, skôr mi prídu takí krehkí. Ale niektorí ľudia, aj v mladom veku, či v strednom majú zväčšené hlavy, majú hydrocefalus.
Mám kamarátku, ktorá má hydrocefalus, má v hlave od mozgu do žalúdka zavedenú takú hadičku, ktorá odvádza tekutinu z mozgu, aby sa jej hlava nezväčšovala ešte viac.

zuzana76
4. jún 2024

tak ja som si tiez vsimla, ze ludia, ktorí priberu, tak priberu aj do tvare, zeny okolo 40-tky - 50- tky, aj mne sa zvacsila tvar, akoby som mala plnsie líca, ale aj som realne pribrala od 30-tky aj 15 kg. Podla mna hormony a priberanie. Na chudých som si to nevsimla, len na zenach, co realne pribrali oproti mladosti.

30katrusa40
4. jún 2024

@thirstymonk 😂😂

Strana
z2