Prečo som po každom obede ospalá?
Posledné týždne som si všimla jednu zvláštnu vec. Nezáleží na tom, či zjem niečo ľahké alebo poriadny obed, približne o hodinu by som si najradšej ľahla spať. Som úplne bez energie a niekedy mám problém sústrediť sa na prácu.
Začínam rozmýšľať, či je to len bežná únava, alebo môže byť za tým aj nejaký zdravotný problém. Mali ste to niekto podobne? Zistili ste, čím to bolo?
@anonym_autor ahoj, ja som to takto mala predtym ako som zmenila moju zivotospravu. Momentalne ki najviac pomaha na tieto energy drops vela veci.
Zacala som s pravidelnym kvalitnym spankom - idem spat 21:30, spim vzdy aspon 8 hodin.
Byvala som vzdy unavena ked som mala sladke ranajky, momentalne som na ranajkach slanych plnych bielkovin.
Prestala som pit kavu a pijem do max 13:00 zeleny caj.
Kazdy druhy den davam silovy trening. Trvalo to par tyzdnov ale enegia sa mi uplne dala dokopy a mam energiu pocas celeho dna, vecer som prirodzene unavena. Musis najst pricinu co robis zle a zmenit to.
Príliš veľa cukru
@anonym_autor zlá strava, málo stravy jes raňajky, desiatu?Teraz teplo, málo pohybu...anemia?
@anonym_autor u mňa to prišlo s vekom. Spím pravidelne a dosť.
@anonym_autor súhlasím s vyšším komentom, asi konzumuješ veľa sacharidov. Daj si s obedom pár lyžíc bieleho jogurtu, podporí to trávenie.
u mňa to je už roky. min. 20
jednoducho potrebujem si pospať.
samozrejme nie vždy sa to dá.
@anonym_autor teplo + zlé zloženie jedla. Treba sa snažiť zložiť si obed vyvážene aby mal ideálny pomer bielkovín, sacharidov a tukov.

Moze to byt aj teplom. Telo aj bez travenia spotrebuva v takom teple ovela viac energie ja by som pockala kym prejdu horucavy ak to bude dalej pokracovat potom by som to riesila s dr.