icon

Prečo ste odísli od svojho všeobecného lekára?

16. jan 2025

Zaujima ma,ak ste odisli od vseobecneho lekara,ze aky bol dovod. (Neriesim stahovanie, to chapem).
Ale ake jeho postupy sa vam nepacili? S cim ste neboli spokojne?

muchotrafka298
16. jan 2025

Ked som bola tak chora, ze ma museli odniest k lekarovi,zapal pluc som mala alebo co a lekar na mna pozrel s tym ze "Ked viete ist k lekarovi, viete ist aj do prace". Ja som realne nevladala stat, drzala som sa zarubne a zviezla som sa v ordinacii na zem. Posledna bodka za jeho lekarskymi schopnostami.

lucia13022023
16. jan 2025

Keď mi doktorka povedala, že zahrajte sa na detektíva a nájdite si diagnózu sama, my vám pomôcť nevieme. To bola posledná kvapka.

biba_18
16. jan 2025

@muchotrafka298 @lucia13022023 ja žasnem 😲

zalka
16. jan 2025

@muchotrafka298 ktohovie koľko svíň padlo za obeť kvôli štúdiu toho lekára.
Strašné.

lucka_ke
16. jan 2025

ja kvôli arogantným sestričkám (mala dve), ony boli schopné zabuchnúť mi dvere pred nosom bez toho, aby ma nechali povedať čo chcem, aby som potom sedela tri hodiny v čakárni a následne mi dr. povie "nemuseli ste čakať, stačilo zaklopať"... proste som to psychicky nezvládla a zobrala som odtiaľ kartu

ella1234
16. jan 2025

Ked som prisla chora a zaroven tehotna a lekar sa ma spytal ci si chcem liekmi zabit dieta a ze ci mi ma porozpravat ake dieta sa mi narodi ked si dam nejake lieky.
(Pre vysvetlenie: neprisla som si pytat ziadne konkretne lieky, len som si slusne sadla v ordinacii a on na mna takto spustil).

mimachicha
16. jan 2025

Ze vzdy ked som prisla k nej na vysetrenie s chorobou tak som si pripadala ako v bare. Stale otazka typu: co Vam dam? (Teda ze ake lieky chcem)🙈Kurnik kto tu nastavuje liecbu, ja ci ona? Bola nekompetentna, aj crp som si musela doslova vyzobrat, odflakla vysetrenie, maximalne zmerala tlak a popocuvala fonendoskopom. Ziadny odber krvi alebo stery. Doslova skusala na mne co zaberie a ja som sa trapila s virozou aj vyse 3tyzdne. Moj muz ju zvykol volat felčiarka🤣

taktotedanie
16. jan 2025

A to som zdravotnik…..
Maximalne neochotna, hocico navyse bolo pre nu otravne, neustale ma oslovovala zlatko, mojko, milacik
Ked som tam bola s hnisavou anginou , mandle ako tenisove lopticky ledva som prehltala od stola po mne chcela aby som otvorila usta ( bez svetla, bez palicky), rovno zahlasila, ze hrdlo je v poriadku ( riesila som potom po vlastnej osi ORL vysetrenie tam len zalomili rukami) , pocas toho ako som bola pri nej vybavovala neustale telefonaty s manzelom, dcerou, a ich najatou upratovackou aku vonu ma pouzit aby prevonala cely dom
Snad ako posledna na slovensku sa odmietala zaradit do ezdravia a predpisovat recepty elektronicky, nemala som na nu nervy, vydrzala som kym mi vyhovovala poloha ambulancie aby som to nemala daleko od bydliska a hned ked sa dalo som brala kartu a dovi zlatko , mojko…

jaond19
16. jan 2025

Kecanie s pacientmi (najma s dochodkyňami). A to bolo neúnosné, ze aj hodinu bola vnutri jedna. A to bolo pocut do cakarne, ze sa nevysetruje a klebetia.... ja som na to alergická. Inak aj zubarku mame taku, ze sa lubi "pozabudnút" a nema to konca kraja.

lucka_ke
16. jan 2025

@jaond19 joj toto mi robila naša detská gastro dr. ale s kamoškami doktorkami, videla nás v čakárni a ona si vzala dnu kamošku doktorku a hodinu a pol kecali, ja so synom (ten chúďa na lačno lebo odbery)... alebo prišli agenti s teplou vodou a uprednostnila ich, pritom mala plnú čakáreň detičiek

autor
16. jan 2025

@muchotrafka298
@lucia13022023 no tak to je sila 🥲

yoxinka
16. jan 2025

Ja som chodila k takej pani doktorke, ktorá bola tesne pred dôchodkom a nazvala by som to že, stará škola. Tam keď som prišla do ambulancie, teleportovala som sa 20 rokov späť, keď som chodila občas s babkou k jej doktorovi. V čakárni plno ľudí a ona sa s tetkami debatovala aj 30 minút. S každou kamoška. Raz tam sedela pani, ktorá bola evidentne v obrovských bolestiach a mala horúčku. No nebolo spôsobu, ako by sa dostala skôr na to vyšetrenie, lebo keď sa otvorili dvere, všetky tetky sa zdvihli, že oni len recept, oni len toto, oni len hento … no, tak som si povedala, že stačí. Ako ona bola zlatá pani doktorka, nebola nejaká nepríjemná alebo čo a raz mi aj fakt že veľmi veľmi pomohla. Odišla som k lekárovi, ktorý mal super menežment ambulancie, jeden deň mal ordinačné poobede, mal oddelených chorých od objednaných, bezproblémovo komunikoval mailom, sestrička jedna šikovná pružná žena, ktoré si všetko zmenežovala tak, že všetci spoko; v čakárni som tam bola max. 45 minút, keď som tam došla v totálneh chrípkovej sezóne, inak som ako objednaná bola vybavená do 5 minút po príchode. V ambulancii robili kopec úkonov a vyšetrení, vrátane EKG, takže super. A doktor srandista pohoďák a pomohol VŽDY!!!!

muchotrafka298
16. jan 2025

Baby, ja keby som vedela, co ma u toho doktora caka, zavolala by som si domov sanitku. A nemala by som ziadne vycitky, ze ich zbytocne otravujem. Ked mozu chodit k pomocenym bezdomovcom, alkoholikom, tak mozu aj k slusnemu cloveku.

barborka2_2
16. jan 2025

Extrémne špekulovanie. Vždy keď som prišla na prehliadku sa ma vypytovala na zdravotný stav celej mojej rodiny. Akože pardon ale mňa moja babka neinformuje o jej výsledkoch z krvi... Neustále navodzovala hypotetické situácie a tak som tam strávila aj pol hodinu. "Veď keby náhodou ste chudokrvná..." "Ak by nám vyskočil cholesterol..." a dristala o tom dookola. Pritom podotýkam ja som nikdy nemala problém s výsledkami z krvi. Aj keď som prišla chorá s dýchacími cestami ona toľko analyzovala že až sme skončili pri tom akú mám stravu. V podstate riešila všetko možné len nie moj problém. A najviac ma nasrala s antikoncepciou. Ja chodím pravidelne ku gynekologičke a tieto veci riešim výhradne s ňou. Predsa len je to odborníčka a presne vie prečo sme sa spoločne dohodli na nasadení HAK. A moja našťastie bývala doktorka mi tam rozprávala príbeh pacientky ktorej našli útvar v prsníku a začala ma tým strašiť. To som povedala že by stačilo a išla som inde. Nepotrebuje počúvať veštenie o mojom a cudzom zdravotnom stave.

iwesska
16. jan 2025

Ked mi doktorka medzi dverami diagnostikovala boreliozu skor,ako mi vzala krv na odbery a na moju otazku,ci nemozeme pockat do vysledku odberov, (lebo to bol komplexny a dlhodobejsi problem,nie typicky migrujuci kruh) mi jasne povedala nie,ze to je urcite ono. Prisla som na kontrolu a oznamila mi,ze vysledky boreliu nepotvrdili,takze tie ATB brat nemusim🤦‍♀️To nebolo 1x, co mala utkvelu potrebu riesit veci unahlene antibiotikami a nechcela o tom diskutovat. A potom,ze tu mame rezistencie. Teraz mam super lekara,podrobne vysvetli diagnozu, navrhne riesenia a hlavne pocuva aj to,ako sa citim a rozhodnem ja.

deti95060810
16. jan 2025

môj otec mal problémy s dýchaním. ledva prešiel pár metrov. prišiel k lekárovi - ja som bola s ním , ledva som ho vytrepala na poschodie - otec skoro skolaboval.
pán doktor na problém s dýchaním a so slabosťou doporučil, aby som otcovi kúpila tabl. na pamäť... Bola som prekvapená.
Na druhý deň otca brala záchranka, operácia srdca na ďalší deň.
Otec od lekára neodišiel, vysvetlil si to po svojom - vlastne sa poznali min. 40 r. Dokonca keď lekár odchádzal do dôchodku - asi mal už 70 r, zavolal otcovi aby sa s ním rozlúčil ako s kamarátom a pacientom....
samozrejme otec išiel osobne sa rozlúčiť aj s nejakými " maličkosťami"....

abcabcada
16. jan 2025

Za covidu keď ma nútil do očkovania

kiwi3
16. jan 2025

@abcabcada tak to je teda vazne najhorsie, co som tu citala 😀

lesiiaoldi
16. jan 2025

Bol to k...t s prepáčením 😅

janetinka27
16. jan 2025

Bola uz starsia a mala stale plnu cakaren dochodcov. A stale ma dovolenku a niekto ju zastupoval. Lieky tie iste dookola.

janulik2008
17. jan 2025

@janetinka27 toto presne aj mna hneva ked dr vykecava s pacientami 🫣🫣🫣 u mojej starej dr nikto vnutri nebol a aj tak tam clovek presedel aj dve hodiny 🫣🫣🫣 ale ono aj dochodcovia su na vine. Kolkokrat uz sa aj dr zdravila a pacient furt este daco

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
18. jan 2025

A este doplnim, uplne som zabudla dolezity dovod: odporucala stale homeopatika. Odjakziva mala v cakarni velke plagaty aj obrovske napodobeniny krabiciek od homeopatik

jeanne14
18. jan 2025

Počas covidu.

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
autor
18. jan 2025

@taktotedanie tak to je sila fakt, vybavovat telefonatt pocas vysetrovania a este neodhadnut diagnozu. To aj moj muz bol raz u lekara s hnisavou anginou a ten mu ani do hrdla nepozrel a povedal,ze naco prisiel, ze ma chripku a ta trva 7 dni bez liekov a tyzden s liekmi. 😏😏😉a nech si kupi cestou omarit 😅.

autor
18. jan 2025

@dominikakoll otrasneee, dobre,ze si vzala karty prec

autor
18. jan 2025

@monsterablue no tak to teda bola doktorka za vsetky drobne