icon

Prečo zažívam celkovú slabosť a točenie hlavy?

18. jún 2025

Ja nechápem čo je somnou už asi 2 týždné neskutočná únava dnes aj ráno aj teraz pocit na odpadnutie z ničoho nič mi prišlo zle čo sa to somnou deje 😭 cítim aj točenie hlavy neviem to ani opísať celkovo zle 😭😭tabletky nejem žiadne kojím alebo PMS to môže byť? ( za +-11dní by som mala dostať)😮‍💨

kavasmliekom
•
18. jún 2025

Tak vonku je teplo, potom chladno, výkyvy, treba veľa piť, oddychovať, striedať sprchu teplú, studenú vodu, prechádzky, vyvážená strava.

lindayaaa
•
18. jún 2025

Ja to uz mam 5 rok po kovide :D

lucinika
•
18. jún 2025

Smer lekár, meraj si tlak. Mne napríklad zistili stredne ťažkú anémiu.

andrejka1974
•
18. jún 2025

Možno malo železa alebo nízky tlak

janka_266
•
19. jún 2025

doplňte vitamíny a železo

vcela335
•
19. jún 2025

Alebo príznaky uzkostnej poruchy.

umpaso
•
20. jún 2025

Buď ťa niečo obchádza alebo ak máš aspoň 2 dávky Pfizera tak si začni zvykať

andrea2667
•
20. jún 2025

Počkaj chvíľu, pozriem do krištáľovej gule.

lanstouran
•
20. jún 2025

Stres alebo panicky strach mne to robí už skoro mesiac treba spomaliť tempo alebo potom chýba nejaký vitamín ale pokiaľ ti obchodi autobusi a vecí hlučné nerobia problém tak je to ešte o.k

veroni2
•
20. jún 2025

Toto iste som mala aj ja. Ako ty. Vyšetrenia negatívne. Mala to na svedomí vyčerpanosť a nevyspatost. Tiez kojim. Uz som sa velmi bala. Inak moze to byt aj chýbajúce železo alebo štítna.

amy234
•
20. jún 2025

Ja som mala taky pocit ako keby som bola opitá, točila sa mi hlava celé dni. Neurologička prišla na to, ze preto, lebo mám málo horčíka v tele. Vtedy mi 10 dní pichali horčík a o pár dní mi bolo už dobre, odvtedy mám stále predpísaný horčík a tak raz za mesiac mi pichnú. Cez tehotenstvo mi netrebalo len 3x pichnúť. Cez skúškové na VŠ aj každý týždeň.

vierka_kraj
•
20. jún 2025

Pijete veľa vody?

maytee
•
20. jún 2025

Mala som to isté príčina štítna žľaza a úplne vyčerpanie...

autor
•
20. jún 2025
@umpaso

Buď ťa niečo obchádza alebo ak máš aspoň 2 dávky Pfizera tak si začni zvykať

@umpaso nemám ani jednu

autor
•
20. jún 2025
@andrea2667

Počkaj chvíľu, pozriem do krištáľovej gule.

@andrea2667 čakám🤦‍♀️

autor
•
20. jún 2025
@vierka_kraj

Pijete veľa vody?

@vierka_kraj ani nie🤔

autor
•
20. jún 2025
@veroni2

Toto iste som mala aj ja. Ako ty. Vyšetrenia negatívne. Mala to na svedomí vyčerpanosť a nevyspatost. Tiez kojim. Uz som sa velmi bala. Inak moze to byt aj chýbajúce železo alebo štítna.

@veroni2 aj ja si už začínam myslieť že vyčerpaná,unavená dieťa,práca kolotoč 😮‍💨

autor
•
20. jún 2025
@andrejka1974

Možno malo železa alebo nízky tlak

@andrejka1974 ďakujem skúsim určite pôjdem doktorke na preventívku zoberú krv uviďim či niečo chýba😮‍💨

vierka_kraj
•
21. jún 2025

To je základ, treba zvýšiť množstvo vody, postupne každý deň pridávajte, aby ste aspoň 2l za deň vypili a aj viac v lete...

umpaso
•
21. jún 2025

Tak ťa asi iba niečo obchádza....už sa mi to stalo

lanstouran
•
1. júl 2025
@umpaso

Tak ťa asi iba niečo obchádza....už sa mi to stalo

@umpaso A chcem sa opýtať čo ste tim mysleli že obchádza