icon

Predmenštruačný syndróm a zvažovanie antikoncepcie

helen4
17. jún 2017

Ahojte zienky.Potrebujem radu a urcite niektore z vas maju ten isty problem.S nastupom ovulacie mam problemi,telo si so mnou robi co chce,..bolest prsnikov,zla psychika,unava,vycerpanost,bolest bruska,aj prsnikov by som zvladla,ale ta psychika mi dava zabrat,bolave bodkozne vyrazky, v noci sa vkuse potim,(stitna zlaza je ok)..uzivam aj antidepres.na to,ale nezaberaju uz ich aj pomalicky vysadzujem,vitaminy,horcik,vapnik,vitalizewomen-tie trosku pomohli,ale nie.je to.ono.Som proste dva tyzdne z mesiaca odrovnana kvoli PMS.Zacina to pred ovulaciou konci zaciatkom menzesu.Urcite viete o com pisem ktore to prezivaju tiez.Uz zvazujem nad antikoncepciou ktorej som sa tak branila,gynekologicka odporica chodim Fellnerovej.Poradte mi,dakujem.

unctadorg
17. jún 2017

@helen4 mozes skusit caj z kotvicnika zemneho napr. Ale teda aby si sa tomu vyhla urcite, tak jedine nasadit HAK.

helen4
autor
17. jún 2017

@unctadorg Dakujem,..aj ja mam taky pocit,..ze jedine vyskusat HAK

helen4
autor
18. jún 2017

Nikto tu uz taky nie je?,..baby nic?

xoxo11
19. jún 2017

@helen4, Ahoj, ja by som poradila zatial zkúšaj prírodné prípravky. Vinikajúcí čaj je Ľubovníkový čaj, potom zkus tiež Alchemilku čaj. Na bolestivé prsia beriem Pupalku dvojročnú s vitamínonom E od GS. Vydrž, ale hormony zatiaľ nie....😉

barborka37
31. aug 2020
barborka37
31. aug 2020

@barborka37 nuž ja tiež strane predmenstruacne priznaki, potenie, vyhodíma voda kedy kolvek kdekoľvek, potom prsia ako keby som od nich vzduch nedostala, ubolene,potom vracania mam predtým, zo všetkého, potom keď mi to dojde lepšie, len tie kŕče, ja som tiež brala pupalku o pár stupňov lepšie, ale, dala som si antikoncepciu, som strašne zvedavá co to pomôže,

barborka37
31. aug 2020

Teraz ju začnem brat hadam ti už horšie nebude, a ešte k tomu dodám mešká mi menštruácia 2tyzdne tak takto s a trápim 2 týždne.... Keď 3tyzden tak 3tyzdne sa takto trápim, do čela mi to lezie už strašne na nervy, chodím ku gin ekologické na vyvolávacie injekcie, tie dosť pomôžu, takže už by som bola radšej bez týchto sprostých hormónov....

barborka37
31. aug 2020

Ja som to už vzdala nič nepomohlo, čaje som skúšala, potom pupalku, vitamíni, takže antikoncepcia ostala, veľmi som bola proti, ale už si to neviem ani predstaviť takto ďalej, j0a osobne veľmi dúfam ze to bude lepšie... Napíšem skúsenosti baby

jankaryan
30. aug 2021

@barborka37 pomohla Vám antikoncepcia?

jankaryan
30. aug 2021

@helen4 pomohla Vám antikoncepcia

helen4
autor
1. sep 2021

@jankaryan nemohla som ju užívať robila mi problemi,...

jankaryan
7. sep 2021

@helen4 aké