Pomohla vám antikoncepcia pri menštruačných a ovulačných bolestiach?
Ahojte , od apríla mávam extra silné menštruačné aj ovulačné bolesti. 4 dní pred ms totálne nechutenstvo, hnačka , bolesti v podbrušku, som nafúknutá, a úplne vyčerpaná. Niekedy je mi aj na vracanie..
Počas ovulácie to isté , bolesti v podbrušku , bolia mi aj nohy, kríže, mám 3 dní hnačku a nechutenstvo. A cítim strašne silnú únavu. Magnézium užívam pravidelne lebo mám aj tetaniu. Pred pôrodom som nemala také problémy , nepoznala som čo je to pms.
Gynekológ mi odporučil užívať HAK. Je tu niekto, komu antikoncepcia pomohla s týmito problémami?
Ano, beriem antikoncepciu, dokonca bez prestavky na menstruaciu, nemam pms, navaly, nalady, nechutenstvo...
ja som na HAK, PMS mavam ale bolest pocas "mensturacie" je minimalna, mozno tak hodinku ma mierne pobolieva v podrusku, inak nic
@r_rekuska pripnem sa lebo to čo ste písali ja mávam to isté extrémne bolesti kvôli ktorým nemôžem fungovať minulý týždeň som dokonca odpadla od bolesti ja sa až bojím mať menzes kvôli tomu žeby antikoncepcia pomohla na bolesti ??
@r_rekuska pripnem sa lebo to čo ste písali ja mávam to isté extrémne bolesti kvôli ktorým nemôžem fungovať minulý týždeň som dokonca odpadla od bolesti ja sa až bojím mať menzes kvôli tomu žeby antikoncepcia pomohla na bolesti ??
@katarina40 HAK reguluje hladiny hormónov, a preto môže pozitívne ovplyvniť pms.

@r_rekuska Dcére veľmi pomohla. Obrovská úľava a riadny rozdiel, keď má HAK.