Prehnalo ma z klobásky či z majonézy?
Včera som jedla klobásku s majonézou a prehnalo ma zo 3x, myslíte, že som to mala z klobásky alebo z majonézy?
Dnes som jedla tresku v majonéze a rožek, zas ma prehnalo.
vcera ta prehnalo, dnes si na to das tresku a cudujes sa? Vsak ked ti vcera nebolo dobre, tak treba aspon par dni drzat dietu, nech sa traviaca sustava skonsoliduje
vcera ta prehnalo, dnes si na to das tresku a cudujes sa? Vsak ked ti vcera nebolo dobre, tak treba aspon par dni drzat dietu, nech sa traviaca sustava skonsoliduje
@anonym_7bd55d pažravá som
@anonym_autor tak sa potom necuduj, sama si za to mozes
Majonéza
Niekedy mam aj ja
@anonym_cc3a3d myslíš si, že to je z vajec čo sa tam nachádzajú?
Nemusí to byť z konkrétnej veci, môže to byť len kombináciou. Ale ak to neprestaneš dráždiť a nedáš tomu pokoj aspoň na pár dní, tak sa môžeš presťahovať na wc.
To netuším fakt,len aj ja ked zjem trošku viac šalátu,kde je majonéza,tak vždy s tym rátam, že pomiesa🫣
@anonym_autor ficis na kvalitnej strave🤪daj si pár dní kľud s takými jedlami.Aj tak nezistia z čoho to bolo možno brušná viroza
@anonym_autor tak ty si dokazis zaludok a creva takou kombinaciou, hnackujes a na druhy den sa napchas dalsou somarinou?
Po takom niecom sa aspon trosku “podietuje”
Na veceru si nezabudni dat bryndzove halusky a zajtra na obed rezen so salatom a na veceru knedlo vepso zelo a zlcnikovy zschvat na svete a zachodu das zabrat
Dietuj!
@anonym_autor ficis na kvalitnej strave🤪daj si pár dní kľud s takými jedlami.Aj tak nezistia z čoho to bolo možno brušná viroza
@anonym_fdcdf7 haha nooo, PMS robí svoje
@anonym_fdcdf7 haha nooo, PMS robí svoje
@anonym_autor nevyhovaraj sa na PMS, to ti do ust nevklada majonezu a tresku a klobasku
@anonym_autor tak ty si dokazis zaludok a creva takou kombinaciou, hnackujes a na druhy den sa napchas dalsou somarinou?
Po takom niecom sa aspon trosku “podietuje”
Na veceru si nezabudni dat bryndzove halusky a zajtra na obed rezen so salatom a na veceru knedlo vepso zelo a zlcnikovy zschvat na svete a zachodu das zabrat
Dietuj!
@taktotedanie no také halušky by som si dala mňam, ale aj rezeň so šalátom znie dobre.
Knedlo, vepro, zelo mi nejde moc na chuť teraz.
Este dobre, ze vedci "objavili" PMS, na co by sa poniektore inac vyhovaral?
Je ti zle z kombinácie a pažravosti, určite si okrem toho pojedla aj iné veci.
@taktotedanie no také halušky by som si dala mňam, ale aj rezeň so šalátom znie dobre.
Knedlo, vepro, zelo mi nejde moc na chuť teraz.
@anonym_autor zabudni !! Odteraz len sucháre a kamilkový čaj 😠
@anonym_autor zabudni !! Odteraz len sucháre a kamilkový čaj 😠
@anonym_874142 ešte mi ostala sekaná v chladničke, najprv tú musím dojesť.
@anonym_autor skontroluj, kolko toaletaku mate doma. Ked to budes mat skontrolovane, tak dobru chut a prijemny vikend na hajzliku. btw: na vystipanu ritnu dierku je dobry Sudokrem
Keby ti bolo ozaj zle tak jedlo ti ani na um nepríde. Viac menej ti nič nebolo a ješ 5 cez 9.
Uz tretia verzia nazvu diskusie 😅
@anonym_autor tak toto uz bude troll
Prpsim nestracajte tu uz cas
Keby ti bolo ozaj zle tak jedlo ti ani na um nepríde. Viac menej ti nič nebolo a ješ 5 cez 9.
@anonym_f25e18 veďnaozaj, prehnalo ma a teraz ok, len ma zaujíma či mi robí zle majoneza alebo klobáska
Uz tretia verzia nazvu diskusie 😅
@anonym_7bd55d ja som to zmenila len raz a stále mi to tu niekto mení
@anonym_autor tak toto uz bude troll
Prpsim nestracajte tu uz cas
@taktotedanie čo je zlé na sekanej ?? Nie je tam majo
@anonym_autor Ty si namacala klobasu do majonezy? Tak to som este ani nepocula 😀. Rozumela by si si v jedeni s @unbeholfen tiez rad je kaloricke bomby.
@anonym_f25e18 veďnaozaj, prehnalo ma a teraz ok, len ma zaujíma či mi robí zle majoneza alebo klobáska
@anonym_autor a kto z nas tu ma vestiacu gulu a este k tomu vidi do tvojho gastrointestinalneho traktu? 🤷🏻♀️
@anonym_autor Ty si namacala klobasu do majonezy? Tak to som este ani nepocula 😀. Rozumela by si si v jedeni s @unbeholfen tiez rad je kaloricke bomby.
@anonym_aa0d4c Ano, mala som na tanieri klobasku a k tomu majoneza, kečup a horčica . Ale kečup a horčica sú ok, z tých mi nikdy nie je zle.
@anonym_aa0d4c a to je žena či chlap ?
Mne je zle a to ťa len čítam.
Mne je zle a to ťa len čítam.
@anonym_1e6d05
Tak tiež musíš len sucháre
Niekto veľmi hlúpy alebo sa baví.

Majonéza
Niekedy mam aj ja