icon

Prehnalo ma z klobásky či z majonézy?

17. apr 2026

Včera som jedla klobásku s majonézou a prehnalo ma zo 3x, myslíte, že som to mala z klobásky alebo z majonézy?
Dnes som jedla tresku v majonéze a rožek, zas ma prehnalo.

Strana
z2
anonym_cc3a3d
17. apr 2026

Majonéza
Niekedy mam aj ja

anonym_7bd55d
17. apr 2026

vcera ta prehnalo, dnes si na to das tresku a cudujes sa? Vsak ked ti vcera nebolo dobre, tak treba aspon par dni drzat dietu, nech sa traviaca sustava skonsoliduje

autor
17. apr 2026
@anonym_7bd55d

vcera ta prehnalo, dnes si na to das tresku a cudujes sa? Vsak ked ti vcera nebolo dobre, tak treba aspon par dni drzat dietu, nech sa traviaca sustava skonsoliduje

@anonym_7bd55d pažravá som

anonym_7bd55d
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa potom necuduj, sama si za to mozes

autor
17. apr 2026
@anonym_cc3a3d

Majonéza
Niekedy mam aj ja

@anonym_cc3a3d myslíš si, že to je z vajec čo sa tam nachádzajú?

tanyan
17. apr 2026

Nemusí to byť z konkrétnej veci, môže to byť len kombináciou. Ale ak to neprestaneš dráždiť a nedáš tomu pokoj aspoň na pár dní, tak sa môžeš presťahovať na wc.

anonym_cc3a3d
17. apr 2026

To netuším fakt,len aj ja ked zjem trošku viac šalátu,kde je majonéza,tak vždy s tym rátam, že pomiesa🫣

anonym_fdcdf7
17. apr 2026

@anonym_autor ficis na kvalitnej strave🤪daj si pár dní kľud s takými jedlami.Aj tak nezistia z čoho to bolo možno brušná viroza

taktotedanie
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ty si dokazis zaludok a creva takou kombinaciou, hnackujes a na druhy den sa napchas dalsou somarinou?
Po takom niecom sa aspon trosku “podietuje”
Na veceru si nezabudni dat bryndzove halusky a zajtra na obed rezen so salatom a na veceru knedlo vepso zelo a zlcnikovy zschvat na svete a zachodu das zabrat
Dietuj!

autor
17. apr 2026
@anonym_fdcdf7

@anonym_autor ficis na kvalitnej strave🤪daj si pár dní kľud s takými jedlami.Aj tak nezistia z čoho to bolo možno brušná viroza

@anonym_fdcdf7 haha nooo, PMS robí svoje

taktotedanie
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_fdcdf7 haha nooo, PMS robí svoje

@anonym_autor nevyhovaraj sa na PMS, to ti do ust nevklada majonezu a tresku a klobasku

autor
17. apr 2026
@taktotedanie

@anonym_autor tak ty si dokazis zaludok a creva takou kombinaciou, hnackujes a na druhy den sa napchas dalsou somarinou?
Po takom niecom sa aspon trosku “podietuje”
Na veceru si nezabudni dat bryndzove halusky a zajtra na obed rezen so salatom a na veceru knedlo vepso zelo a zlcnikovy zschvat na svete a zachodu das zabrat
Dietuj!

@taktotedanie no také halušky by som si dala mňam, ale aj rezeň so šalátom znie dobre.
Knedlo, vepro, zelo mi nejde moc na chuť teraz.

anonym_7bd55d
17. apr 2026

Este dobre, ze vedci "objavili" PMS, na co by sa poniektore inac vyhovaral?

januska12323
17. apr 2026

Je ti zle z kombinácie a pažravosti, určite si okrem toho pojedla aj iné veci.

anonym_874142
17. apr 2026
@anonym_autor

@taktotedanie no také halušky by som si dala mňam, ale aj rezeň so šalátom znie dobre.
Knedlo, vepro, zelo mi nejde moc na chuť teraz.

@anonym_autor zabudni !! Odteraz len sucháre a kamilkový čaj 😠

autor
17. apr 2026
@anonym_874142

@anonym_autor zabudni !! Odteraz len sucháre a kamilkový čaj 😠

@anonym_874142 ešte mi ostala sekaná v chladničke, najprv tú musím dojesť.

anonym_7bd55d
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor skontroluj, kolko toaletaku mate doma. Ked to budes mat skontrolovane, tak dobru chut a prijemny vikend na hajzliku. btw: na vystipanu ritnu dierku je dobry Sudokrem

anonym_f25e18
17. apr 2026

Keby ti bolo ozaj zle tak jedlo ti ani na um nepríde. Viac menej ti nič nebolo a ješ 5 cez 9.

anonym_7bd55d
17. apr 2026

Uz tretia verzia nazvu diskusie 😅

taktotedanie
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto uz bude troll
Prpsim nestracajte tu uz cas

autor
17. apr 2026
@anonym_f25e18

Keby ti bolo ozaj zle tak jedlo ti ani na um nepríde. Viac menej ti nič nebolo a ješ 5 cez 9.

@anonym_f25e18 veďnaozaj, prehnalo ma a teraz ok, len ma zaujíma či mi robí zle majoneza alebo klobáska

autor
17. apr 2026
@anonym_7bd55d

Uz tretia verzia nazvu diskusie 😅

@anonym_7bd55d ja som to zmenila len raz a stále mi to tu niekto mení

autor
17. apr 2026
@taktotedanie

@anonym_autor tak toto uz bude troll
Prpsim nestracajte tu uz cas

@taktotedanie čo je zlé na sekanej ?? Nie je tam majo

anonym_aa0d4c
17. apr 2026

@anonym_autor Ty si namacala klobasu do majonezy? Tak to som este ani nepocula 😀. Rozumela by si si v jedeni s @unbeholfen tiez rad je kaloricke bomby.

taktotedanie
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_f25e18 veďnaozaj, prehnalo ma a teraz ok, len ma zaujíma či mi robí zle majoneza alebo klobáska

@anonym_autor a kto z nas tu ma vestiacu gulu a este k tomu vidi do tvojho gastrointestinalneho traktu? 🤷🏻‍♀️

autor
17. apr 2026
@anonym_aa0d4c

@anonym_autor Ty si namacala klobasu do majonezy? Tak to som este ani nepocula 😀. Rozumela by si si v jedeni s @unbeholfen tiez rad je kaloricke bomby.

@anonym_aa0d4c Ano, mala som na tanieri klobasku a k tomu majoneza, kečup a horčica . Ale kečup a horčica sú ok, z tých mi nikdy nie je zle.

autor
17. apr 2026
@anonym_aa0d4c

@anonym_aa0d4c a to je žena či chlap ?

anonym_1e6d05
17. apr 2026

Mne je zle a to ťa len čítam.

autor
17. apr 2026
@anonym_1e6d05

Mne je zle a to ťa len čítam.

@anonym_1e6d05
Tak tiež musíš len sucháre

anonym_4dca11
17. apr 2026