Preplatia zubára, ak som nebola minulý rok?
Ahojte ako je to tento rok ak som minulý rok nebola na preventívnej prehliadke u zubára?preplatia to normálne ako keby som bola? Viem že ešte v roku 2022 to bolo možné
čo znamena hradiť si všetko? Napr. preventivku? Kolko u vas stoji preventívka? A potom aj ošetrenie ked treba tak platiš sama? Vdaka
Nie budes si vsetko hradit. Ja som si vlani vsetko hradila, moja dr bola dlho niekolkokrat pn a sice som bola u inej dr parkrat koli jednemu zubu ta mi preventivku neurobila. Nejak som to potom opomenula a problem na svete. Vlani ma to stalo asi 200e co este je velmi slusne
@kataina za preventivku som neplatila, osetrenie vsetko sa plati spolu co doplaca pacient aj co inak plati poistovna. Nasa dr bola ustretova, znizila mi cenu kt doplaca pacient.
@selest tiez si myslim ze nepreplatia ani zubnu hygienu ved to tiez patri pod zuby
Vo seobecnej mspriklad treba prehliady vsade sby nieco preplatili.
Prosiim vas, zubari uz su z 90% s vykonmi mimo ZP, mozno ZP nieco platia deckam do 18.rokov a nad 18. si calujeme sami. To vymyslel dzurinda za jeho 2hovlady, aby si za zuby kazdy platil sam a ZP ostavali nase zdravotne dane na Cyprus. Aj to tak vyzera, bezzuby narod. Nie je tej vlady, ktora by tento dzurindov bullshit zrusila, ked to tak dobre funguje. 🥶
@slavomira236 hygienu preplatia, informujte na zdr.poistovni.
Ja s tym pracujem, tak viem.

@erikaoli ja som bola min rok a rok pred tým som nemala preventívnu ja som si všetko uhradila sama lebo moja chyba