icon

Priebeh Covidu: Aktuálne skúsenosti a trvanie ochorenia

mariankahr
25. nov 2023

Ahojte mali ste niekto teraz covid? Manzel vcera zacal
Teplotovat a dnes pozit test. Len ma zaujima ake su teraz priebehy a ako dlho to cca trva. A ci ste sa nakazili vsetci doma. Dakujem

Strana
z3
janage
26. nov 2023

@mariankahr a to ma dcéra koľko rokov a akú vakcínu? Lebo moja má ísť a mala by dostať len jednu dávku pokiaľ viem

janage
26. nov 2023

@mariankahr a už som pogooglila.Konkretne pri našej vakcíne ide o prve podanie a deti do 9 rokov. Moja je staršia aj keď tiež ide prvýkrát.

silvia2013
27. nov 2023

@adrianap83 presne o toto ide, ludi vystresovat. Pouzivaj rozum .

adrianap83
27. nov 2023

@silvia2013 ved ti píšem, veci z môjho okolia. Tak čo nemám veriť vlastnej mame, že jé chorá? Rozum? Pozerám hygienikov, verím vede! Ja už neviem ako jednať s ľuďmi, fakt. Ži si vo svojom svete. Prajem Ti nech si zdravá ❤️

adrianap83
27. nov 2023

@silvia2013 minulý týždeň u Dr v čakárni. Dr sa opýtal pána, či si robil test, pre istotu. Pan na neho začal bliakať o šikane niečo, no test si dal urobiť sestričke a pozitívny už viac nemohol byť. Takže také správanie dnes. Bez respiku nakazil možno pol čakárne. A Dr vravel, ze to už 4ty bol. Tak čo ti kam ešte písať? Zdravi sme všetci áno ano covid je chripočka.

silvia2013
27. nov 2023

@adrianap83 keby ste sa netestovali, neviete , ze ste chorí.

adrianap83
27. nov 2023

@silvia2013 mama ležala na infekčnom, asi že vedeli. A ti ľudia kvôli niečomu snáď k Dr prišli, nebolo to len mierny priebeh, kdeže pan odchádzal s 3ks receptami a mal ísť na rtg pľúc. Áno netestujme sa fakt. Bože ja už fakt neviem. Ty nechodíš ani na prevencie? Keďže rakovina neboli, nechoď na žiadne vyšetrenia, nič tam nebude. Ani zub si nenechas opraviť, aj keď este neboli? Jaj nie, neides, čiže dr kaz nenajde, takze ho nemas . Pravda aj tak sa dá žiť. Zatvoriť oči, tma predomnou, tma zamnou.

adrianap83
27. nov 2023

@silvia2013 takže vlastne nevieš, či ste zdraví. Možno ste aj mali soplik a prešlo. Mozno nakazili ste niekoho, kto má z toho riadne problémy, možno aj onko pacient atď. To je ale už sebectvo, nie zdravý rozum. Jedno je ake máš názory, no vedome nakaziť, lebo testy nechcem robiť, lebo respik nebudem nosiť a nijako sa ja predsa obmedzovať nebudem, lebo neverim a ine výhovorky, proste zakladna hygiena pri chorobe..to už je dosť hlúpe, nezdá sa Ti? Asi nie.

silvia2013
27. nov 2023

@adrianap83 a ty odkial vies, ze sme boli chori? Co tu meleš? A so soplikom s a nesmie zit? Ty si riadne mimo. Chodim na vsetky preventivky, co s tym ma covid ? Ty budes riaadny pacient. Pekny den na psychiatriu .

adrianap83
27. nov 2023

@silvia2013 ved ty píšeš, že keby sme si nerobili testy, nevieme, ze sme chorí. Tak si nadávaj a posielaj na psychiatriu niekoho iného a nie mňa! Ja som s tebou husi nepasla.

adrianap83
27. nov 2023

@silvia2013 a samozrejme, ze sa môže žiť so soplikom. Ale dnes je veľa ľudí, čo majú covid ako soplik 2 dní a neurobia test a nakazia kopu ľudí. Aj taký prípad mam v okolí.

mariankahr
autor
30. nov 2023

@janage Nenakazili sa deti? U nas dcera stale v pohode. Nosime doma ale len ruska.. uz nas bolia usi.. 😊Robila som jej aj 2x antigen a negativny. Na obom este ostal kasel nadcha a taka unava.. tusim je to kazdy den lepsie..

janage
30. nov 2023

@mariankahr nie, ale zbytočne sme nevyliezali, ak tak s respiratorom. Ja som sa snažila fakt to vyležať. Deti už sú samoobslužné, tak fungovali😊

mariankahr
autor
30. nov 2023

@janage no aspon nieco pozitivne.. my sme s nou stale ale tak verim ze ked je doteraz ok hadam ju to nezlomi.. tak prajem uz na zvysok roka a dalsi vela zdravia 🙃

janage
1. dec 2023

@mariankahr už to beriem tak, že v škole mali olympiády, miešali sa, na krúžkoch sa miešajú, na tréningoch, takže teoreticky to môže chytiť kdekoľvek. Včera som ju zaočkovať dala a uvidíme. Ona bola priserne chorá min rok a druhý polrok.

Strana
z3