Priebeh respiračných ochorení a ich liečba antibiotikami
Od pondelka mám antibiotíká a je mi iba horšie a horšie ..
Chorá som od konca minulého týždňa .
Začalo to typicky chrípkovo..
Bolesť celého tela, hrdla,upchaty nos a kašeľ,strašne zahlienená,ale bez horúčky,ale strašné potenie, zimnica
a navyše mi to prešlo do očí.
Keďže od štvrtka mi nič nezaoberalo,vyskúšala som všetky overené babské rady aj s lekárne sirupy,dortricin,sprej do nosa,proste všetko.
Celý víkend v posteli tak v pondelok som išla radšej k lekárovi.
Samozrejme tým, že z každej väčšej chrípky či nachliadnutia mám hneď bronchitídu.
Môj obvodný si nikdy nedá námahu urobiť test,ci pozrieť do hrdl
a od proste hneď s tým to je bronchitída!
Sice ma aspoň počúval ,ale hneď antibiotiká.
Darmp mu vravím, že cítim upchaté dutiny, bolí ma,strašne hrdlo, uzliny zdurené.On nič.
Predpísal mi hneď Atb najsilnejšie a vybavené.
A od pondelka sa mi totálne zhoršilo.
Kašeľ ma nejde prestať dusiť, nedá mi dýchať, mám dušnosť,raz ma bolí hrdlo, stále upchatý nos, hrozné stavy. Dokonca ráno som vykašľala krv..A to poctivo ležím doma od piatku .
Myslíte, že mi dal ATB keď nemal, alebo mám zajtra ísť?
Ci je krátka doba a Antibiotiká nestihli zabrať. .Ako to máte vy?Čo pomáha Vám?
Podotýkam, že druhé atb za mesiac.
Nieco ti vadi v strave.asi mlieko.skus uplne vyradit vsetko mliecne.. skusala si prir.atb? Na imunitu co beries?
@anonym_ca454a Už mi vypísal Broncho-vaxom
Na dutiny odporucam cisty nostek, do hrdla m33, na imunitu forimun, c, d3, omega 3.
Nieco ti vadi v strave.asi mlieko.skus uplne vyradit vsetko mliecne.. skusala si prir.atb? Na imunitu co beries?
@anonym_ca454a Mlieko nepijem ano veľmi mliečne..viem, že aj zahlienuje.
@anonym_ca454a Už mi vypísal Broncho-vaxom
@anonym_autor to je nic.. vytery? Crp? Aleegolog? Imunolog? Zmen dr.!
@anonym_ca454a Momentálne nič, pretože nam vypadli plucny lekári a to ma hneď odbil,že je jeden a ten nestíha..iny ma nezobral vrak mám ísť do iného okresu skúsiť.
@anonym_ca454a Momentálne nič, pretože nam vypadli plucny lekári a to ma hneď odbil,že je jeden a ten nestíha..iny ma nezobral vrak mám ísť do iného okresu skúsiť.
@anonym_autor obvodny? Krv, crp, vytery?
@anonym_ca454a Áno už dávno uvažujem len nikto tu blízko neberie..Ja mám raz xa rok vždy ten istý problém. Počas roka okrem zimy v pohode. Veľa krát sj lezie dačo dám na noc 2 paraleny a ok,ale keď ma už chytí tak poriadne. Celý život som chodila pľúcne, alergologia keď bolo zle..ale teraz mi vypadli obaja lekári
@anonym_autor obvodny? Krv, crp, vytery?
@anonym_ca454a Absolútne. Nepamätám si,žeby mo zobral výter,max pošle na pľúcne.A teraz sám povedal, že nie je ani kde..otras
Na dutiny odporucam cisty nostek, do hrdla m33, na imunitu forimun, c, d3, omega 3.
@anonym_ca454a Ďakujem pokukam.Vsetko možné som vyskúšala..a nič..oba väčší kašeľ, až ma picha na hrudi v lavo. Svalovku na bruchu..nechce sa mi veriť, že by už antibiotiká nezabrali od pondelka.
@anonym_autor atb zacnu zaberat za 2-3d, uz by mali zabrat. Zajtra by som sla k dr, lebo ide vikend. Crp a vyter by mal byt pri takom stave samozrejmost. A ked kasles krv, tak urcite k dr. Mozno zle atb. Na virozu to je dlho, za tyzden by ti bolo uz lepsie.
Výmenný lístok a smer krčne.
Načo si u takého doktora? Pohľadaj si lepšieho, tento ti nadmerným predpisovaním atb len zničí zvyšky imunity.
Načo si u takého doktora? Pohľadaj si lepšieho, tento ti nadmerným predpisovaním atb len zničí zvyšky imunity.
@anonym_b8c9b3 Áno musím si nájsť .Tak raz do roka som to prežila ..len ma štve,že lieči ako pred dto rokmi. Háda..
@anonym_autor atb zacnu zaberat za 2-3d, uz by mali zabrat. Zajtra by som sla k dr, lebo ide vikend. Crp a vyter by mal byt pri takom stave samozrejmost. A ked kasles krv, tak urcite k dr. Mozno zle atb. Na virozu to je dlho, za tyzden by ti bolo uz lepsie.
@euka210 Ďakujem tiež si myslím..