Priesvitné vyrážky na prste
Ahojte, potrebujem veľmi poradiť, už dlhšiu dobu to pravidelne mávam, teda posledné 3 roky stále v teplom období..je to dosť otravné a veľmi to aj svrbí a dosť sa teda bojím či to nie je niečo zle.. Nemám poňatia čo to môže byť a teda ako sa ich zbaviť. Čítala som na internete všetko možné ale veľmi som tomu neverila. Má s tým niekto skúsenosti?
Ahoj. Ja to obcas mavam. Po prvom porode sa mi obsypali cele ruky, svrbelo to, praskali az do krvi, 2m som nosila obvazy 😔 nikto mi nepomohol. potom mi nejaka cinska mast pomohla od dakej samanky, no uz sa do eu nedovaza. Po druhom porode chvalabohu nic 🙏 teraz sa mi obcas spravia, ale zmiznu. Zhorsuju to mastne kremy, spotenie (nemozem napr robit v gumenych rukaviciach), domacnost umyvam studenou vodou. Paradoxne aj dovolenka pri mori to zhorsi (krem,teplo,slana voda) - opalovak natiera vylucne muz.
ahoj ,
Mala som presne to isté už druhé leto v Chorvátsku a vyzerá to na herpes robí sa to z dlhodobého slnenia ale tiež aj po veľkej psychologickej a fyzickej námahe pri veľkej zmene napríklad pri chemoterapii ale ja to mám po dlhodobom slnení . Oddych od slniečka a veľká dávka vitamínu c a b komplex ak nezmizne tak herpesin tabletky...
syn mal dishydrózu a vyzeralo to úplne inak. Ja mávam toto a je to alergické reakcia

@fd31 Ahoj, prosím Ta dopatrala si sa co su to za pupiaky?? ja to mam tiez podobne