icon

Prišlo vám zle vo vírivke?

3. aug 2026

Sme na dovči s mužom a chceli sme ísť do vírivky, mužovi zazvonil mobil tak som šla sama. Aj doma máme vírivku viem ju obsahovať a nikdy mi zle nebolo. Ako som zapla bublinkovanie, cítila som pach chlóru, Nevládala som dýchať, stále ma bolí hlava pychá v nose.
Keby tam muž nebol možno sama ani nevyleziem.
Myslela som si že som si iba zabudla dať lieky na astmu a skúsila vírivku neskôr ale ani minútu som v nej nevydržala. Pritom som sa tak tešila na pár dní vo dvojici bez detí.
Stalo sa vám už niečo podobné?

marca12
3. aug 2026

@anonym_autor Ano,mne je vo wellnese vacsinou zle. Kombinacia prechlorovania a horucej vody a uz idu na mna mdloby.

domkakvet
3. aug 2026

@anonym_autor tazko povedat z coho to je, mozno neznasas dobre chlor a mozno to s nim prehnali.

autor
3. aug 2026
@marca12

@anonym_autor Ano,mne je vo wellnese vacsinou zle. Kombinacia prechlorovania a horucej vody a uz idu na mna mdloby.

@marca12 aj doma dávame tablety do vírivky, aj doma občas cítim ale nie takto. A ani voda nebola horúca dnes bol hic keby mala 30st tam tam ani nejdem ale bola iba 27 . predtým so m sa ešte aj sprchovala. Ozaj ma chytali také mdloby ,pať som iba lapala po dychu

anonym_4cafd4
3. aug 2026

Pila si cez den dostatocne? Mozno len mierne dehydrovana. A teplo plus tepla voda ti nespravili dobre.

marca12
3. aug 2026
@anonym_autor

@marca12 aj doma dávame tablety do vírivky, aj doma občas cítim ale nie takto. A ani voda nebola horúca dnes bol hic keby mala 30st tam tam ani nejdem ale bola iba 27 . predtým so m sa ešte aj sprchovala. Ozaj ma chytali také mdloby ,pať som iba lapala po dychu

@anonym_autor Nemusela byt horuca voda. Staci,ze tam bolo vela chloru

marca12
3. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Doma davate primerane davky,ale v tychto verejnych virivkach to niekedy prezenu. Ked je vyssia koncentracia chloru,ten sa odparuje a sposobuje stazene dychanie,vyssiu tepovu frekvenciu,drazdi sliznice. Ja som raz mala az tlak na hrudi. Uz sa vyhybam verejnym virivkam. Naposledy sme boli pocas Velkej Noci a bolo tam vela ludi,takze zrejme dobre nachlorovali vodu. stipali ma oci,nedalo sa mi dychat a ledva som z nej vyliezla.

autor
3. aug 2026
@marca12

@anonym_autor Doma davate primerane davky,ale v tychto verejnych virivkach to niekedy prezenu. Ked je vyssia koncentracia chloru,ten sa odparuje a sposobuje stazene dychanie,vyssiu tepovu frekvenciu,drazdi sliznice. Ja som raz mala az tlak na hrudi. Uz sa vyhybam verejnym virivkam. Naposledy sme boli pocas Velkej Noci a bolo tam vela ludi,takze zrejme dobre nachlorovali vodu. stipali ma oci,nedalo sa mi dychat a ledva som z nej vyliezla.

@marca12 nič také toto je súkromna chlalupa

ivana11155
3. aug 2026

@anonym_autor mne byva zle vzdy v horucich bazenoch takze po skusenostiach uz do velmi teplych ani nechodim

autor
3. aug 2026
@ivana11155

@anonym_autor mne byva zle vzdy v horucich bazenoch takze po skusenostiach uz do velmi teplych ani nechodim

@ivana11155 27st nie je horúca voda

anonym_a1c283
3. aug 2026

Ak išlo o jednorázovú záležitosť, môže ísť o zhodu náhod resp. kombináciu viacerých faktorov... horúčava, ťažší "bazénový" vzduch... pokiaľ sa to nebude opakovať pravidelne, nevenovala by som tomu žiadnu veľkú pozornosť, dnes možno proste nebol tvoj deň

anonym_6d8a47
3. aug 2026

Mimo tému, ale už dlhšie rozmýšlam nad tým, načo ide niekto v lete do vírivky. V zime pochopím, ale v lete, ked je vonku 40 ? Mne je zle len v kupelni, keď mám teplejšiu sprchu. V lete sa vo vani nekúpem, len sprchujem letnou vodou. Polievam zahradku vodou z hadice, musim vypustit kopec litrov, aby som nespalila urodu alebo seba, ked sa chcem ovlazit a niekto lezie do teplej virivky, ked je von extremna horucava.

mandzula
4. aug 2026
@anonym_6d8a47

Mimo tému, ale už dlhšie rozmýšlam nad tým, načo ide niekto v lete do vírivky. V zime pochopím, ale v lete, ked je vonku 40 ? Mne je zle len v kupelni, keď mám teplejšiu sprchu. V lete sa vo vani nekúpem, len sprchujem letnou vodou. Polievam zahradku vodou z hadice, musim vypustit kopec litrov, aby som nespalila urodu alebo seba, ked sa chcem ovlazit a niekto lezie do teplej virivky, ked je von extremna horucava.

@anonym_6d8a47 A ze si v nej nemusis ohriat vodu ti nenapadlo? Mali sme virivku aj v ubytku pri mori a bolo to super osviezujuce v chladnej brblajucej vode.
Autorka, zrejme to bolo z chloru.

anonym_ab0632
4. aug 2026

Mne nerobí dobre ani vírivka, ani sauna, ani termálny bazén. Jednoducho to neznesiem. Mám nízky tlak a po nich je mi na odpadnutie. Bola som aj v kúpeľoch, kde mi museli po pár dňoch zobrať všetky mokré procedúry.

ivana11155
4. aug 2026
@anonym_autor

@ivana11155 27st nie je horúca voda

@anonym_autor ja som o 38st pisala😅

anonym_7bf92d
4. aug 2026

@anonym_autor ako je pre teba životne dôležitá informácia, či niekomu prišlo zle vo vírivke?

anonym_4cafd4
4. aug 2026
@anonym_6d8a47

@anonym_6d8a47 ak nema k dispozicii bazen. Tak sj virivka je super na schladenie. Pise ze voda mala 27 co nie je vela.

autor
4. aug 2026
@ivana11155

@anonym_autor ja som o 38st pisala😅

@ivana11155 ale ty aj ďalšie píšete že je vám zle v teplom, ale ja som nebola v teplej vode navyše doma máme vírivku a neni mi zle ani v teplej ani v studenej

anonym_8eb814
4. aug 2026

@anonym_autor podla mna bola voda uz v stave nevyhovujucej..mna naplo ked voda pachla mocom. / decka 😡/ bublinkovanie to zhorsilo..skoro ma prekotilo ked som sa pytala personalu ako casto menia vodu, ze jeden az tri dni 😒

annel19
4. aug 2026

@anonym_autor áno, nemám to rada, ani sauny,vždy mi je potom zle.
A veľmi mi zapácha ten smrad z dezinfekcii. jedni plavky som 3 x prádla,kým prestali smrdieť😂 ani na plaváreň nechodím🙃🙃🙃🙉🙉🙉

autor
4. aug 2026
@annel19

@anonym_autor áno, nemám to rada, ani sauny,vždy mi je potom zle.
A veľmi mi zapácha ten smrad z dezinfekcii. jedni plavky som 3 x prádla,kým prestali smrdieť😂 ani na plaváreň nechodím🙃🙃🙃🙉🙉🙉

Ženy ale píšete celkom od veci odpovede.
Ja doma bezne pouzívam vírivku aj na plaváreň chodím a nie je mi zle . Ani sem žiadne decká nechodia mociť do vírivky nie je tu žiaden personál na obsluhu,je to chalupa na samote.
@anonym_8eb814
@annel19

tinka_1807
4. aug 2026

@anonym_autor Mne býva zle tiež, ale kvôli srdcu. Mne potom zistili defekt na srdci, zoperovali. Inak jw srdce zdravé, ale asi mu to neprospieva. Celkovo ľudia s kardioproblemmai by nemali chodiť do horúcej vody a ani príliš studenej.