Prišlo vám zle vo vírivke?
Sme na dovči s mužom a chceli sme ísť do vírivky, mužovi zazvonil mobil tak som šla sama. Aj doma máme vírivku viem ju obsahovať a nikdy mi zle nebolo. Ako som zapla bublinkovanie, cítila som pach chlóru, Nevládala som dýchať, stále ma bolí hlava pychá v nose.
Keby tam muž nebol možno sama ani nevyleziem.
Myslela som si že som si iba zabudla dať lieky na astmu a skúsila vírivku neskôr ale ani minútu som v nej nevydržala. Pritom som sa tak tešila na pár dní vo dvojici bez detí.
Stalo sa vám už niečo podobné?
@anonym_autor tazko povedat z coho to je, mozno neznasas dobre chlor a mozno to s nim prehnali.
@anonym_autor Ano,mne je vo wellnese vacsinou zle. Kombinacia prechlorovania a horucej vody a uz idu na mna mdloby.
@marca12 aj doma dávame tablety do vírivky, aj doma občas cítim ale nie takto. A ani voda nebola horúca dnes bol hic keby mala 30st tam tam ani nejdem ale bola iba 27 . predtým so m sa ešte aj sprchovala. Ozaj ma chytali také mdloby ,pať som iba lapala po dychu
Pila si cez den dostatocne? Mozno len mierne dehydrovana. A teplo plus tepla voda ti nespravili dobre.
@marca12 aj doma dávame tablety do vírivky, aj doma občas cítim ale nie takto. A ani voda nebola horúca dnes bol hic keby mala 30st tam tam ani nejdem ale bola iba 27 . predtým so m sa ešte aj sprchovala. Ozaj ma chytali také mdloby ,pať som iba lapala po dychu
@anonym_autor Nemusela byt horuca voda. Staci,ze tam bolo vela chloru
@anonym_autor Doma davate primerane davky,ale v tychto verejnych virivkach to niekedy prezenu. Ked je vyssia koncentracia chloru,ten sa odparuje a sposobuje stazene dychanie,vyssiu tepovu frekvenciu,drazdi sliznice. Ja som raz mala az tlak na hrudi. Uz sa vyhybam verejnym virivkam. Naposledy sme boli pocas Velkej Noci a bolo tam vela ludi,takze zrejme dobre nachlorovali vodu. stipali ma oci,nedalo sa mi dychat a ledva som z nej vyliezla.
@anonym_autor Doma davate primerane davky,ale v tychto verejnych virivkach to niekedy prezenu. Ked je vyssia koncentracia chloru,ten sa odparuje a sposobuje stazene dychanie,vyssiu tepovu frekvenciu,drazdi sliznice. Ja som raz mala az tlak na hrudi. Uz sa vyhybam verejnym virivkam. Naposledy sme boli pocas Velkej Noci a bolo tam vela ludi,takze zrejme dobre nachlorovali vodu. stipali ma oci,nedalo sa mi dychat a ledva som z nej vyliezla.
@marca12 nič také toto je súkromna chlalupa
@anonym_autor mne byva zle vzdy v horucich bazenoch takze po skusenostiach uz do velmi teplych ani nechodim
@anonym_autor mne byva zle vzdy v horucich bazenoch takze po skusenostiach uz do velmi teplych ani nechodim
@ivana11155 27st nie je horúca voda
Ak išlo o jednorázovú záležitosť, môže ísť o zhodu náhod resp. kombináciu viacerých faktorov... horúčava, ťažší "bazénový" vzduch... pokiaľ sa to nebude opakovať pravidelne, nevenovala by som tomu žiadnu veľkú pozornosť, dnes možno proste nebol tvoj deň
Mimo tému, ale už dlhšie rozmýšlam nad tým, načo ide niekto v lete do vírivky. V zime pochopím, ale v lete, ked je vonku 40 ? Mne je zle len v kupelni, keď mám teplejšiu sprchu. V lete sa vo vani nekúpem, len sprchujem letnou vodou. Polievam zahradku vodou z hadice, musim vypustit kopec litrov, aby som nespalila urodu alebo seba, ked sa chcem ovlazit a niekto lezie do teplej virivky, ked je von extremna horucava.
Mimo tému, ale už dlhšie rozmýšlam nad tým, načo ide niekto v lete do vírivky. V zime pochopím, ale v lete, ked je vonku 40 ? Mne je zle len v kupelni, keď mám teplejšiu sprchu. V lete sa vo vani nekúpem, len sprchujem letnou vodou. Polievam zahradku vodou z hadice, musim vypustit kopec litrov, aby som nespalila urodu alebo seba, ked sa chcem ovlazit a niekto lezie do teplej virivky, ked je von extremna horucava.
@anonym_6d8a47 A ze si v nej nemusis ohriat vodu ti nenapadlo? Mali sme virivku aj v ubytku pri mori a bolo to super osviezujuce v chladnej brblajucej vode.
Autorka, zrejme to bolo z chloru.
Mne nerobí dobre ani vírivka, ani sauna, ani termálny bazén. Jednoducho to neznesiem. Mám nízky tlak a po nich je mi na odpadnutie. Bola som aj v kúpeľoch, kde mi museli po pár dňoch zobrať všetky mokré procedúry.
@anonym_autor ako je pre teba životne dôležitá informácia, či niekomu prišlo zle vo vírivke?
@anonym_6d8a47 ak nema k dispozicii bazen. Tak sj virivka je super na schladenie. Pise ze voda mala 27 co nie je vela.
@anonym_autor ja som o 38st pisala😅
@ivana11155 ale ty aj ďalšie píšete že je vám zle v teplom, ale ja som nebola v teplej vode navyše doma máme vírivku a neni mi zle ani v teplej ani v studenej
@anonym_autor podla mna bola voda uz v stave nevyhovujucej..mna naplo ked voda pachla mocom. / decka 😡/ bublinkovanie to zhorsilo..skoro ma prekotilo ked som sa pytala personalu ako casto menia vodu, ze jeden az tri dni 😒
@anonym_autor áno, nemám to rada, ani sauny,vždy mi je potom zle.
A veľmi mi zapácha ten smrad z dezinfekcii. jedni plavky som 3 x prádla,kým prestali smrdieť😂 ani na plaváreň nechodím🙃🙃🙃🙉🙉🙉
@anonym_autor áno, nemám to rada, ani sauny,vždy mi je potom zle.
A veľmi mi zapácha ten smrad z dezinfekcii. jedni plavky som 3 x prádla,kým prestali smrdieť😂 ani na plaváreň nechodím🙃🙃🙃🙉🙉🙉
Ženy ale píšete celkom od veci odpovede.
Ja doma bezne pouzívam vírivku aj na plaváreň chodím a nie je mi zle . Ani sem žiadne decká nechodia mociť do vírivky nie je tu žiaden personál na obsluhu,je to chalupa na samote.
@anonym_8eb814
@annel19
@anonym_autor Mne býva zle tiež, ale kvôli srdcu. Mne potom zistili defekt na srdci, zoperovali. Inak jw srdce zdravé, ale asi mu to neprospieva. Celkovo ľudia s kardioproblemmai by nemali chodiť do horúcej vody a ani príliš studenej.

@anonym_autor Ano,mne je vo wellnese vacsinou zle. Kombinacia prechlorovania a horucej vody a uz idu na mna mdloby.