Príznaky rakoviny pankreasu: Sú mojou starosťou oprávnené?
Dobry...
Viem,že samodiagnostika podla googla je nie vždy dobrá,ale momentálne mi všetko podľa príznakov vychádza na rakovinu pankreasu
Mam dlhodobejšie problemy aj s vredmi na dvanastorniku,ale teraz sa pridruzili ďalšie príznaky ako bolesť v epigastriu(uplne iná ako pri vredoch),teraz proste bolest pride trva niekolko hodin a odide a tyzden je kľud...začal som chudnúť,sice kvoli vredom nejem moc nezdraveho ale aj tak je to vyrazny ubytok vahy,začalo ma bolieť v chrbte na lavo na bedrovym klbom a este aj prava ruka od ramena ma boli,taka strpnuta je,užlen čakám kedy zozltnem...prosím nejaké skúsenosti či by to mohlo byť aj niečo ine?
Mam termín na gastro, ale na hadicu kvoli vredom ale myslim ze to bude ten pankreas
@xxxleatherskirt s cim potrebujes poradit
@anonym_d9e6a2 ako dlho sa dava dokopy z akutneho zapalu pankreasu? Uz sa to somnou taha 7 mesiacov. Akoze vsetky vysledky mam v poriadku.aj krv aj stolicu aj moc.aj sono.
@belllinka je to blbost aby sa kazdy testoval. testuju a sleduju sa ludia, ktori RP maju v rodine
@anonym_d9e6a2 blbost? Hocikomu sa rakovina objavi a ani to nemaju v rodine, tak netrep sprostosti. Testy na rakovimu som si dala robit ako samoplatca, sama si zvolis co si das otestovat a mas pokoj. Nepis somariny ked o tom nic nevies.
14€ test na rakovinu pankreasu... to snad ma v penazenke kazdy... a mas pokoj bez dalsieho stresu... nedakuj, nemas za co
14€ test na rakovinu pankreasu... to snad ma v penazenke kazdy... a mas pokoj bez dalsieho stresu... nedakuj, nemas za co
@maialeo tak ta vyvediem z toho kludu. Onkomarkery su iba taky orientacny ukazovatel. Mozu byt zvysene aj pri inych ochoreniach a takisto nemusia byt zvysene a tu rakovinu mozes mat.
@maialeo tak ta vyvediem z toho kludu. Onkomarkery su iba taky orientacny ukazovatel. Mozu byt zvysene aj pri inych ochoreniach a takisto nemusia byt zvysene a tu rakovinu mozes mat.
@belllinka ale houby. Ak mam nieco zvysene tak logicky patram, co je za tym. Neviem, kto ti toto nakukal, ze onko markery su orientacne. Pankreas nemusi boliet len z rakoviny.
@maialeo axto v ktorom.labaku?
@maialeo axto v ktorom.labaku?
@anonym_48fa7f Medirex a pod.... v principe ti odber na onkomarkery urobi aj tvoja obvodna a nasledne jej oni vyuctuju odber a ty jej to preplatis. Aspon teda moja obvodna to takto robi bezne a nikdy s nicim nebol problem. Mozes si vybrat ake markery chces... ja som si robila vajecniky, prsia, pankreas, zaludok - pecen, kolorektalny a stalo to spolu tusim 80€. Vyhla som sa behaniu po X lekaroch, natahovani casu a pod... takto som hned mala jasno, ze cestou "rakoviny" nemam ist a hladala som dg. inak.
@anonym_48fa7f Medirex a pod.... v principe ti odber na onkomarkery urobi aj tvoja obvodna a nasledne jej oni vyuctuju odber a ty jej to preplatis. Aspon teda moja obvodna to takto robi bezne a nikdy s nicim nebol problem. Mozes si vybrat ake markery chces... ja som si robila vajecniky, prsia, pankreas, zaludok - pecen, kolorektalny a stalo to spolu tusim 80€. Vyhla som sa behaniu po X lekaroch, natahovani casu a pod... takto som hned mala jasno, ze cestou "rakoviny" nemam ist a hladala som dg. inak.
@maialeo neverim. Napis konkretnu. Ak si si dala robit vies, aka to bola. Ja som poyrebovala preventivne l, kvoli prekonanej dg. A bol trocha problem, prave kvoli cene

@maialeo mi chceš povedať, že hocikto, kto si teraz zmyslí, že chce vedieť či má rakovinu pankreasu, tak skočí na testy a bude vedieť?
@belllinka je to blbost aby sa kazdy testoval. testuju a sleduju sa ludia, ktori RP maju v rodine