Problémy s krížnou chrbticou s platničkami
Ahojte, prosim vas o rady, pozitívne slova… uz dva roky trpim častými seknutiami v kriznej oblasti, mam vysunuté platničky. Idem o pár dni na druhu kontrolnú MR, lebo ma to napriek liečeniu, aj ozónu, aj cvičeniu (priznávam nie poctivému) ale snazim sa. Ma to chytá častejšie akútnejšie a momentálne nie som v klude s tym uz vyše 2 mesiacov. Prosim máte niekto skúsenosti? Dostanem sa niekedy so normálu? Budem vediet niekedy fungovať ako normálny clovek? Prosim o rady
@jajalaco ak cvicis 2 roky to je nic. Vysledky sa dostavia po rokoch cvicenia a musis cvicit s fyzioterapeutom,zostavi ti cviky presne podla platnicky. Ked si osvojis spravne cviky,potom musis aj doma cvicit,ale naozaj poctivo. Operacii by som sa snazila vyhnut. Si zober,ze chrbat si si roky nicila,mala nespravne navyky a polohu a cakas,ze za 2 roky sa da do normalu. Trva to roky,kym sa zlepsi stav.
ahojko ja som sa tiez trapila dlllho presne ako ty so seknutim nakoniec to skoncilo nie vyskoceniu ale prasknutou platnickou - operacia je uzasny vynalez odvtedy mam o 80% menej problemov a bolesti

Operaciu ti nenavrhovali?Mne pomohla.