icon

Problémy s predpisovaním liekov bez kontroly u lekára

Dnes o 11:01

Chcel som si predpísať lieky od internistu ktoré nutne potrebujem. Prišla mi však takáto absurdná správa Dobrý deň, u nás te na kontrolu nebol už viac ako rok. Termín na kontrolu ste mal :
Objednaný na: 07.09.2026, 13:45, kontrola
Na predpis sa obráťte na svojho OL.
S pozdravom ITEROL

Strana
z2
0silvia0
Dnes o 12:58

Si poistencom vszp? Mas aplikaciu? Pozri si v sekcii vysetrenia-informacie o vysetreniach - najdes tam vsetko, co si tento rok absolvoval.
Ak nemas vszp, snad aj inde to takto najdes.

A v uvodnom prispevku si nenapisal, ze si tam tento rok bol a co ti povedal, tak sa darmo nasieras, nikto z nas to nemohol ani len tusit.

anonym_6024e4
Dnes o 15:02
@anonym_autor

môžem písať dookola, že som na tej sprostej kontrole bol ale tu si budete písať iba svoje klasika

@anonym_autor kedy si bol, datum, u koho si bol. Ak nevies najst spravu tak v appke tvojej zdravotnej poistovne mas o tom zaznam, presne termin kedy si tam bol.

anonym_6024e4
Dnes o 15:03
@0silvia0

Si poistencom vszp? Mas aplikaciu? Pozri si v sekcii vysetrenia-informacie o vysetreniach - najdes tam vsetko, co si tento rok absolvoval.

A v uvodnom prispevku si nenapisal, ze si tam tento rok bol a co ti povedal, tak sa darmo nasieras, nikto z nas to nemohol ani len tusit.

@0silvia0 ano aj v Dovere to vidim, vsetky moje vysetrenia a aj recepty.

anonym_aecd0f
Dnes o 15:14
@0silvia0

@0silvia0 lekárske správy nájde v elektronickej zdravotnej knižke už v ten deň kedy bol na kontrole https://www.npz.sk
poisťovňa má informácie opozdene a len to že bolo vyšetrenie, ale aké závery a odporúčania tam nenájde

Strana
z2