Problémy so zrakom: Čo spôsobuje plávajúce predmety?
Ahojte hľadala som všade na nete, ale nenašla som nič čo by bolo ako môj problém.
V posledne dni mam problém s očami... Boli ma hlava nad očami a keď nehýbem hlavou tak mam pocit že niekedy v perifernom videní, mi predmet ktorý tam je pláva alebo sa trasie... Pritom stojí... Už mam pocit ze mi šibe.. Neviete co by to mohlo byt?.. Najviac ma teda straší skleróza... Veľmi sa mi to nato podoba. Lebo aj posledné mesiace mam v oku plávajúce mušky ale nie také čierne ale biele ale ze všade.. Volala som dnes na očné a viete čo??? Na február ma Objednali 🤣 vivat slovakia... 🤮🤮🤮
Zachviľu ale rodím..takže neviem či to nejak súvisi.
Ahoj autorka 🙂 ja som mala úplne rovnaký problém ako ty, ešte inak sem tam pretrváva aj počas kojenia.. bola som na očnom, aj na MRI s kontrastom.. všetko čisté, bolo to uzatvorené ako hormonálne a telesné zmeny vrámci tehotenstva. Tiež som si to všimla asi v ôsmom mesiaci, inak pripisujem to aj stresu a tetánii, lebo čím viac som sa pozorovala, tým viac som aj tie mušky všade videla..aj to trasenie mám sem tam. Nejak to neriešim, uvidím ešte keď sa telo dá dokopy a keď prestanem kojiť. Keby si na niečo prišla na tvojich vyšetreniach daj vedieť držím palce 🫶🏼
@taktotedanie no moja neurologicka na kontrolach nikdy netrvala na novom mri ale tak snáď už po takýchto problémoch zmení nazor...
@andrea2323 ahoj prišla si na niečo? Zmizlo ti to?
@gabilopatka popravde ani moc nie.. stále to mám podobné, skôr to nevnímam, jedine keď sa na to sústredím 🙂 behám okolo malého, tak moc nie je čas..

Jednak mri z 2021 - irelevantne, tak stary vysledok nikto riesit nebude
Ano aj tehotnej ti rozkvapkaju oci
Pories si lepsi termin inde