Psychiater mi vymenil antidepresíva: pocit úľavy a zmeny
Psychiater mi konecne vymenil AD na moje naliehanie.Konecne po mesiaci uzivania novych sa citim super😉Bola som velmi pribrata skor zavodnena😒o utlme ani nehovorim stale by som spala 😒doma som sa musela premahat aby som nieco urobila😒.Ateraz?No neviem ci som schudla alebo vyfucala 😀citim sa super vobec som neni ospala mam dobru naladu a ficim ako mam.Dufam ze to tak ostane .
Je to liek aj na úzkosti a depresie.Dolezite je, že sa cítiš dobre je jedno ako sa liek volá.
@eliska13 si zlata dakujem😉je jedno ako sa vola hlavne ze ucinkuje to je podstatne😉
@evkamotka vies co som tym prispevkom chcela napisat?chcela,som ze kopu bab tu uziva tieto lieky a tiez maju vedlajsie ucínky a aby sa nebali a skusili zmenu mozno im zaberu tak ako mne.To je cele a ze som tam napisala AD no boze.
Každému zaberie niečo iné. Nedá sa takto zovšeobecňovať. Áno,je rozdiel medzi AD a psychotikami. Uč sa stratégie,ako prijať iný názor.
Autorka, aj ja uzivam tiapridal a tiez mam naprd vedľajšie ucinky a idem ich iste zmenit. Len povzbudit baby beruce antidepresiva, ze ty neberieš antidepresiva a pomohla ti zmena za ine lieky co tiez nie su ad je prinajmenšom ...ze nechapem 🙂 nevadi. Každopádne podla mna je fajn ked tie lieky beries denne, ze si sa dnes dozvedela co vlastne uzivas. Mna to celkom zaujima, ved ide o mna

A aké berieš?