icon

Purtier placenta a rakovina

mimuska99811
24. aug 2022

Dobrý deň prajem. Ma niekto skúsenosti s PURTIER PLACENTA? Ďakujem za každú radu a skúsenosti 🙏

Strana
z2
askiasa
20. okt 2025
@777matej
Odpoveď bola zmazaná

@777matej Já jsem ochoten slyšet názor z druhé strany, Tak mi ho tu napiš. Toto je volná diskusní platforma tak piš a vyjádři se k článku co ti tu pošlu. Nevidím jediný důvod proč bych ti měl volat.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot...

ardodi
20. okt 2025

@askiasa Já bych raději klasické léky než toto placebo....gratulujem k vášmu rozhodnutiu. Pošekám vám smutnú správu: aj doktory umierajú na rakovinu...

anonym_cf85f3
20. okt 2025

bohuzial, jedna znama sa nechala presvedcit na tieto alternativne hluposti a zomrela na rakovinu prsnika. ked zistila, ze alternativa nepomaha, tak uz bohuzial bolo neskoro a nepomohla ani boiologicka liecba.
do alternativnych produktov vrazila desiatky tisic eur

jej typ rakoviny bol dobre liecitelny, kludne mohla byt este stale s nami.

lluucckkaa25
13. dec 2025
@askiasa

@ardodi Chceš mi říct, že mám věřit tobě neznámému člověku a tvému příspěvku nebo renomovanému serveru co si zjišťuje fakta než něco napíše. Já mám vybráno je to obchod se smrtí. A ostatní ať si udělají obrázek samí co je věrohodnější...

@askiasa přesně. Dnes jsem se dozvěděla o těchto lécích a cena mě dost šokovala. Kdyby to byl opravdu takový zázrak mají garanci vrácení peněz.

hendehoch
15. dec 2025
@lluucckkaa25

@askiasa přesně. Dnes jsem se dozvěděla o těchto lécích a cena mě dost šokovala. Kdyby to byl opravdu takový zázrak mají garanci vrácení peněz.

@lluucckkaa25 Nejdražší placebo už by neměli používat slovo lék. Je to dost uzavřená skupina tito prodejci Riway Purtier.

lluucckkaa25
16. dec 2025
@hendehoch

@lluucckkaa25 Nejdražší placebo už by neměli používat slovo lék. Je to dost uzavřená skupina tito prodejci Riway Purtier.

@hendehoch noo a ještě chtějí poslat 80tis v balíčku jako věc, se zbláznili

hendehoch
16. dec 2025
@lluucckkaa25

@hendehoch noo a ještě chtějí poslat 80tis v balíčku jako věc, se zbláznili

@lluucckkaa25 To se ani nedivím. V Česku se neštítí zneužívat internetových sbírek https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot...

lluucckkaa25
17. dec 2025
@hendehoch

@lluucckkaa25 To se ani nedivím. V Česku se neštítí zneužívat internetových sbírek https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot...

@hendehoch jooo to jsem četla, ale zase vše co haní na seznamu je proto že to vybočuje z nároku farmacie, tak človek pak neví

hendehoch
17. dec 2025
@lluucckkaa25

@hendehoch jooo to jsem četla, ale zase vše co haní na seznamu je proto že to vybočuje z nároku farmacie, tak človek pak neví

@lluucckkaa25 Stačí se zeptat někoho nezávislého s lékařským vzděláním z rodiny nebo známého lékaře a potvrdí že je to hromada nesmyslů.

hendehoch
29. dec 2025

Vyšel nový souhrný článek kdyby někdo uvažoval o nákupu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot...

ppek
Včera o 08:22

Moja skúsenosť s Purtier, Peter Pekarík, mám 47 rokov, Žilina.

Prišiel moment, keď moje telo jednoducho povedalo dosť. Dlhodobý tlak, vysoké tempo a ignorovanie vlastných potrieb vyústili do kolapsu. Nebol to len signál únavy, ale jasné upozornenie, že takto ďalej fungovať nemôžem. Vtedy som si uvedomil, že ak chcem pokračovať, musím zásadne zmeniť prístup k sebe samému.

Začal som riešiť základy – spánok, stravu, pitný režim, pohyb a celkovú regeneráciu. Purtier som zaradil ako doplnok k tomuto novému, vedomejšiemu životnému štýlu. Nehľadal som zázrak, ale podporu, ktorá by mi pomohla telo aj myseľ dostať späť do rovnováhy.

Zmeny prichádzali postupne. Energia počas dňa sa stabilizovala, regenerácia bola citeľne lepšia a moje telo prestalo fungovať v neustálom napätí. Najzásadnejšia zmena však nastala v hlave – stres, ktorý bol kedysi mojou každodennou realitou, dnes vôbec nepociťujem. Situácie, ktoré ma predtým zahlcovali, riešim pokojne a s nadhľadom.

Purtier nevnímam ako náhradu liekov, ktoré osobne už dlhý čas neužívam ani ako rýchle riešenie. Pre mňa je to jeden z pilierov starostlivosti o seba, ktorý mi pomohol znovu nájsť vnútorný pokoj, stabilitu a dôveru vo vlastné telo. Ak ste sa ocitli v bode, keď cítite, že potrebujete spomaliť a začať sa o seba starať zodpovednejšie, z mojej skúsenosti je Purtier kvalitným doplnkom na tejto ceste.

hendehoch
Včera o 16:42
@ppek

Moja skúsenosť s Purtier, Peter Pekarík, mám 47 rokov, Žilina.

Prišiel moment, keď moje telo jednoducho povedalo dosť. Dlhodobý tlak, vysoké tempo a ignorovanie vlastných potrieb vyústili do kolapsu. Nebol to len signál únavy, ale jasné upozornenie, že takto ďalej fungovať nemôžem. Vtedy som si uvedomil, že ak chcem pokračovať, musím zásadne zmeniť prístup k sebe samému.

Začal som riešiť základy – spánok, stravu, pitný režim, pohyb a celkovú regeneráciu. Purtier som zaradil ako doplnok k tomuto novému, vedomejšiemu životnému štýlu. Nehľadal som zázrak, ale podporu, ktorá by mi pomohla telo aj myseľ dostať späť do rovnováhy.

Zmeny prichádzali postupne. Energia počas dňa sa stabilizovala, regenerácia bola citeľne lepšia a moje telo prestalo fungovať v neustálom napätí. Najzásadnejšia zmena však nastala v hlave – stres, ktorý bol kedysi mojou každodennou realitou, dnes vôbec nepociťujem. Situácie, ktoré ma predtým zahlcovali, riešim pokojne a s nadhľadom.

Purtier nevnímam ako náhradu liekov, ktoré osobne už dlhý čas neužívam ani ako rýchle riešenie. Pre mňa je to jeden z pilierov starostlivosti o seba, ktorý mi pomohol znovu nájsť vnútorný pokoj, stabilitu a dôveru vo vlastné telo. Ak ste sa ocitli v bode, keď cítite, že potrebujete spomaliť a začať sa o seba starať zodpovednejšie, z mojej skúsenosti je Purtier kvalitným doplnkom na tejto ceste.

Díky Peter
Super že se někdo ozval s pozitivnimy účinky aspoň se třeba rozjede diskuze o tomto přípravku. V Česku tomu neudělali dobrou reklamu samotní distributoři svými praktikami a chlubením že nemají žádné lékařské vzdělávání . Naštěstí prodávají jen doplněk stravy tak snad mají aspoň potravinářský průkaz prodejci. Purtier je hodně označován jako nejdražší placebo a to má také své prokázané účinky.Ale ne zazračné ☺️

Strana
z2