Rakovina močového mechúra: a príznaky
Ahojte je tu niekto s touto dg...ake ste mali priznaky..ako vam to zistili..dakujem za kazdu odpoved pripadne skusenost
@autor nepisala si v roku 2024 na profil, ze máš rakovinu?
@zuzanaa239 ano som 2 roky v remisii...teraz mam neake priznaky ktore mozu znamenat remisiu ...budem to vediet bud.tyzden. Preco,
@zuzanaa239 ano som 2 roky v remisii...teraz mam neake priznaky ktore mozu znamenat remisiu ...budem to vediet bud.tyzden. Preco,
@nati333 recidivu
Chceli ste vedieť skúsenosti tak opísala skutočnosť. Aj smrť žiaľ k tomu patrí. Tlapkanie po ramene a slová to bude dobre tiež nevyliecia....
@kikusenka1 nevyliecia, ale cloveka ovela viac vystresuju. Co ak by si mohla vediet aj pri takejto diagnoze situaciu a liecbu este zhorsuju. Take ako ty ste ciste kravy. Ine slova na vas nemam. Tazko je mi pochopit, ze mozu byt zeny take neempaticke. Dnes uz to pisem druhykrat, niekedy je mlcat zlato
@nati333 ja a prišli mi na to náhodne pri sone na gynekológii
@marhulka13 na sone s vnútra? Cítili ste nejaké nepohodlie? Alebo niečo iné? Kolky stupeň ste mali? Ďakujem
@nati333 recidivu
@nati333 beries nieco ako Sulforafan? Zmenila si sposob zivota/zivotospravu po vylieceni? Drzim ✊ nech to nie je ono a ak nahodou ano, nech sa z toho rychlo vystrabis. Ak to nahodou neriesis, mozno by bolo fajn to okrem klasickej liecby obut sa aj so tej alernativnej, tu liecbu podporit.
@marhulka13 na sone s vnútra? Cítili ste nejaké nepohodlie? Alebo niečo iné? Kolky stupeň ste mali? Ďakujem
@anonym_8d3149 my sme išli na morfo sono cez brucho a miesto fotky bábätka som si niesla fotky nádoru. Necítila som absolútne nič, žiadne nepohodlie, bolesť či niečo iné. Aj keď v novembri som mala veľa krvi v moči, no vtedy to uzavreli ako zapal a dali atb.
Ja som mala low grade pta urotelialny karcinóm bez metastáz. Kvôli vysokej recidíve budem sledovaná každé 3 mesiace na onkológii, aby vedeli včas zase zasiahnuť. Teraz to bolo horsie v Tom, že ma operovali ako tehotnú.
@nati333 beries nieco ako Sulforafan? Zmenila si sposob zivota/zivotospravu po vylieceni? Drzim ✊ nech to nie je ono a ak nahodou ano, nech sa z toho rychlo vystrabis. Ak to nahodou neriesis, mozno by bolo fajn to okrem klasickej liecby obut sa aj so tej alernativnej, tu liecbu podporit.
@liv1 Dakujem.❤️..ano sulforafan beriem okrem toho pijem aroniu , a bezne vitaminy ako c d zinok selen..vynechala som cukor ...ono ani stymi doplnkami to nieje dobre prehanat to je rada od mojej onkologicky..

@nati333 keď sú to len príznaky nemusí hneď ísť o rakovinu. Minule sa tu tiež jedna žienka pýtala na rodinného príslušníka ktorý mal rakovinu pankreasu. To sme ju mali falošne chlacholit ze to zvládne a bude to dobre keď je šanca prakticky nulová a doba ktorá jej ostáva naozaj krátka? Nikto nechce počuť že zomiera. Keď to nemáš potvrdene tak kľud. Ten istý príznak môže znamenať x rôznych chorôb netreba čítať katastrofy ale treba ísť k lekárovi a mat 100 percent potvrdene
@anonym_faca4a pankreas je ozaj najhorsia rakovina. tam je velmi nizka miera prezitia, asi najmensia zo vsetkych rakovin. to si ozaj uviedla zly priklad