icon

Rakovina prsníka - rady, tipy

stanuska333
12. mar 2015

Prosím Vás, nemáte náhodou nejaké rady a tipy pri diagnostikovaní rakoviny prsníka? ako sa dať čo najskôr dokopy, čo pomáha a celkovo ako asi liečba prebieha? ďakujem pekne

Strana
z2
dush
13. mar 2015

@radopp konkrétne dr.google 😂

lalinko2010
13. mar 2015

@stanuska333 @stanuska333 ahoj, mne rakovinu prsníka zistili v novembri 2014, v decembri 2014 pred Vianocami ma operovali, nádor rástol rýchlo, za tri mesiace, zistlili mi v júli fibroadenóm a v novembri už bol karcinóm.
prsník som si dala preč celý, nemám čo riešiť, ak bude aj v druhom tak aj ten pôjde.
od januára mám chemo, zatiaľ za sebou tri a ešte tri pred sebou.
Neupadaj psychicky, ja som bola včera u psychiatra, ale no neviem, dal mi lieky, ale nie kvôli rakovine, rakovinu musíš vytesniť z hlavy.
Never na to že máš piť šťavy, vylúčiť akékoľkovej jedlo, jedz normálne, potrebuješ silu, viac ovocia, zeleniny ale jedz na čo máš chuť.
pokiaľ ti stanovia liečbu, sa zariadiť.
nemáš konečnú histológiu, tú sa dozvieš až po operácii...
Ak máš nejaké otázky napíš, tak isto aj @jordynka, @dubanka ti poradia.

sandy84
13. mar 2015

Moja mamka to prekonala.Pocuvala verila svojmu onkologovi.Ziadne byliny ta z toho nedostanu.Mozes mat ako doplnkovu liecbu.Vzdy povedz dr.co sa chystas brat.Prsnik jej nevzali cely,len cast a uzliny tuez par zobrali.

smatulka
13. mar 2015

@stanuska333 aj ja som tym presla, ak mozem pomozem 🙂

sandy84
13. mar 2015

Hlavne vam zienky drzim palce ...v tejto ,,vojne,,.Niekedy ma napada,ze ci nam Ti ,,zhora,,neklamu a uz davno liek existuje.Nakoniec to bude nejaky,,b komplex,,.Uff.tazke to je a bolestive.Hlavne sa rozpravajte s blizkymi o pocitoch a aj si poplacte a dostante emocie zo seba.Vela zdravicka.

kiki68
13. mar 2015

drzim palce 🙂 hlavne neverit ziadnym sarlatanom a mastickarom. Urcite sa z toho dostanes, dnes je medicina dost daleko 😉

tova
13. mar 2015

@sandy84 ja si myslim ze jednotny liek na rakovinu neni, ani ziadny liek nevilieci zarucene kazdeho 100% pri inych chorobach. Ludia nemaju rovnaku imunitu, rovnake ine choroby a rovnaku rakovinu aj ked rovnakeho druhu, Vsetko treba liecit indivdualne, a stale hladat nieco co prave konkretnemu cloveku pomoze. Vela zalezi na dr. co odporucia, poradia, niektory len vskusaju 2 lieky, chemo a odpisu cloveka, iny lekar to vezme a do 5r. clovek je vylieceny. Preto sa treba stale radit s viacerimy dr. a byt aj v nejakej skupine pacientov kde si navzajom davaju rady, pri googleni na nete treba zvazit ktore clanky a rady su pisane odborne a ktore su len nejaky nazor 1 cloveka.

stanuska333
autor
13. mar 2015

Ďakujem Vám všetkým za rady 🙂 budem už komunikovať s babenkami cez IP čo sa mi ozvali, ale ďakujem každej jednej za názor a svoju skúsenosť .... aj vám všetkým prajem veľa zdravia hlavne.

latvia
22. mar 2015

@radopp ja som. Mas nieco proti?

sunshineka
22. mar 2015

@radopp a kto to zisti???? myslis,ze ludia,ktori maju rakovinu sa nechytaju kazdej slamky?kazdy jeden zistuje,co mohlo byt pricinou.rakovinu dostavaju aj ludia,ktori sa zdravo stravuju,sportuju,nikdy nebyvali chori,nejedli lieky,antibiotika.

sunshineka
22. mar 2015

@stanuska333 zienky ako viem,ze to,co si nahmatam v prsniku je hrcka?v piatok som si nahmatala nieco tvrde a na dotyk bolestive,ale neviem identifikovat,ci ide o hrcku.citala som aj o zdurenych prsnych zlazach...paneboze mam taky strach a uzkost,ze ma ide vystriet.pred 4 mesiacmi som bola na sone,nasiel mi tam cystu,ale tesne pri bradavke a toto miesto,kde som si ja nasla je az skoro v podpazusi.idem sa objednat ku gynekologicke.o 10 dni mam mat menstruaciu,takze na sono mozem ist asi az po nej.dovtedy zahyniem od strachu.

latvia
23. mar 2015

Sono mozes mat kedykolvek

peter952
Odpoveď bola odstránená
masha123
1. apr 2021

@stanuska333 ahojte obnovujem temu je tu niekto kto by mi pomohol poradil neviem ako dalej😰

sandy84
1. apr 2021

@masha123 a co konkrétne by si potrebovala

jordynka
8. apr 2021

@masha123 môžeš napísať IP

Strana
z2