icon

Ranná kŕčovitá bolesť žalúdka: Čo môže znamenať?

ema225
4. aug 2026

Dobrý deň mal niekto niečo podobné že ho ráno zobudila hrozná krčovitá bolesť v oblasti žalúdka a po chôdzi po dome to ustúpilo ?? A keď som si ľahla naspäť to prišlo znovu ale bolo to na nevydržanie

patrike
4. aug 2026

Reflux / vred, smer gastro, ochutnas hadicu.

motylik2559
4. aug 2026

@ema225 Moze to byt naozaj cokolvek a to co mala za rovnake priznaky ako ty Anca neznamena,ze to iste mas ty. Treba ist na gastro. Helicobacter, reflux, zaha, atd. to moze byt.

ema225
autor
4. aug 2026
@motylik2559

@ema225 Moze to byt naozaj cokolvek a to co mala za rovnake priznaky ako ty Anca neznamena,ze to iste mas ty. Treba ist na gastro. Helicobacter, reflux, zaha, atd. to moze byt.

@motylik2559 škoda že obvodná mi nechce dať na gastro odporučenie

elz1920
4. aug 2026
@ema225

@ema225 hľadaj novú obvodnú. A gastro ako samoplatca, ak sa niekde dá. Prípadne pohotovosť, ak ti to prekáža vo fungovaní.

motylik2559
4. aug 2026
@ema225

@ema225 Preco nechce? To je co za obvodnu? Ved ked jej povies co za zdravotny problem mas by ti mala dat listok na gastro. Inak este mi napada, nemas zvysene stresy? Lebo aj z toho hned od rana moze zaludok bolievat

anonym_331105
4. aug 2026

pokial krcovota bolest je neznesitelna a obmedzuje ta v beznom zivote vies ist na gastro aj sko urgentny pripad tam ti vymenny listok netreba. a urcite by som vymenila obvodnu ked igjoruje zdravotne problemy

anonym_b7e99c
4. aug 2026

@ema225 môžeš mať prekyslený žalúdok zo stravy, vtedy sa kŕčovito stiahne počas noci, užívaj magnézium a pridaj do stravy alkalické potraviny (opatrne s rajčinami).
Skús kamilkový čaj pred spánkom aj ráno, po ňom by mali kŕče ustúpiť a dopĺňaj elektrolyty. Môže to spôsobovať stres...

anonym_f74cdb
4. aug 2026

som išla na pohotovosť, raz dokonca na urgent. určite to rieš.
U mňa helicobekter pyroli a svoje vie spraviť aj psychika. Najmä ak v noci máš problémy so spánkom a ráno si unavená viac ako večer.

zuzike123
4. aug 2026

Napr. hiatova hernia sposobuje krcovitu bolest, ale akukolvek dg ti potvrdia az na gastre.

ema225
autor
4. aug 2026
@anonym_f74cdb

som išla na pohotovosť, raz dokonca na urgent. určite to rieš.
U mňa helicobekter pyroli a svoje vie spraviť aj psychika. Najmä ak v noci máš problémy so spánkom a ráno si unavená viac ako večer.

@anonym_f74cdb mali ste bolesti aj cez deň ?

anonym_f74cdb
4. aug 2026
@ema225

@anonym_f74cdb mali ste bolesti aj cez deň ?

@ema225 áno, ale najmä ráno a doobeda. Nemohla som ani len jesť.