Reklamácia plastického zákroku
Ahojte.je tu nijaka zienka,ktora ma za sebou liposukciu a vie mi poradit?nakolko som ju absolvovala,a bola som narkoze,v lekarskej sprave som to mala uvedene,ale vysledok je nulovy.ako zistim ked som bola v nakroze,ze mi ju naozaj spravili???som uz 3tyzdne po,ale ziadny vysledok.dosla som na opreaciu tak,ako som som z nej vychadzala len s jazvami,nakolko som mala korekciu.podla mna je to blbost,lebo som nemala ani ziadne modriny,ziadnu bolest,a vysledok sa vobec nezmenil.hodlam sa to reklamovat,alebo nech mi spravia opakovany zakrok,len neviem ci mam na to narok.viete mi poradit???dakujem
@sisaha
@dollynkaa vola sa euroklinik v Trnave,operoval ma dr.Marsal.Bohuzial ma nezmeral,iba odfotil.Nosim uz 3tyzden stahovacie pradlo,ani jeden den som nebola bez toho,a to prisaham,ze sa nic nezmenilo.Manzel je z toho na nervy a ja detto.mam narok vlastne na reklamaciu?co ak ma odbije je nijaky normalny argument na odvovodnenie?
@cool_cica ou ved doktora Marsala co ja viem baby ospevuju v dobrom co boli u neho na prsiach. No ja by som to urcite riesila ved si hadam nevyhodila peniaze za nic. Ktoru cast si si davala? Hned by som tam za nim nakracala.nedaj sa odbit.povedz mu ze to jak keby si das spravit prsia a po operacii by si tam aj tak ziadne cecky nemala
@sisaha zajtra idem na kontrolu,jednoznacne to nechcem nechat takto,lebo viem ako som to mala a ako to je.mam fotky pred operaciou tak uvidim co mi zajtra povie.
@dollynkaa hej,ale ja som u neho na prsiach nebola.ja som bola na liposukcii vnutornych stehien s korekciou koze...mam to take iste len s dlhymi jazvami...
@briketa a ako vies,ze po 3tyzdnoch je skoro...?

@cool_cica a aka je to klinika? overovala si ju? merali ta pred a po? ak si zmerana a centimetre neubudli, tak by som to skusila reklamovat..neviem ci sa tam nahodou nenosi kompresivne pradlo nejaku dobu.. Mozno by bolo vhodne chvilu pockat