icon

Reklamácia poplatkov za zubársky úkon

lenkape41
15. apr 2025

Ahojte, idem s takou prosbou. Bola som u zubara (nie u môjho) ťahať nervy zo zuba. Bola som opuchnutá, akútny stav. Ten zubar si vypytal odo mna 240€. Viem to niekde reklamovať? Má zmluvy so všetkými poisťovňami. Na bloku je že to bol nadštandard.

taktotedanie
•
15. apr 2025

@lenkape41 ved bol , zobral ta hned , niesi jeho pacientka a evidentne neslo len o nejaku banalitu ale riadny zakrok, kde to chces reklamovat? Ze ma zmluvy neznamena ze to je statny zubar je normalne sukromny a ma sro, kde sa chces stazovat? Stazovat si sa mala tam a nie, ked si zaplatila a zobrala blok
Na zubnu pohotovost si nemohla ist?

luliu
•
15. apr 2025

Nemáš čo reklamovať, je to bežná suma, cenník určite mal k dispozicii, mala si si ho preštudovať a ísť inam

mondolina
•
15. apr 2025

@lenkape41
áno nadštard, nakoľko nie ste jeho pacienti.

maickamf
•
15. apr 2025

@lenkape41zial, taketo su ceny za taketo zakroky. Nie kazda ambulancia riesi korenove vyplne kanalikov a je to drahy vykon.
Urcite lekar vysvetlil, co ti ide robit. Stazovat si sa mala rovno v ambulancii, nie uz teraz po zakroku, podpisani inform.suhlasu a zaplateni.

leangela
•
15. apr 2025

Nespravíš nič. Len by ma zaujímalo, že ako by si si to predstavovala, že by ti vrátil peniaze ? A nervy tiež?

gov
•
Odpoveď bola odstránená
•
gov
•
Odpoveď bola odstránená
•
tetapetra
•
15. apr 2025

@lenkape41 bohužiaľ, nikde

luliu
•
15. apr 2025

@gov spamataj sa prosím ťa, nie je to jej zubar, takže to isto nešlo cez poistovnu, zaplatila celý ukon
A to čo píšeš, o trhanie je absolútna sprostosť. Mudrujes o niečom o čom nemáš ani šajnu. Dobre spravený mŕtvy zub vydrží kľudne xy rokov

elief
•
15. apr 2025

@luliu súhlasím, ja mám tiež mŕtvy zub, chcela som ho dať vytrhnúť, kamarátka, sestrička u zubára, má odhovorila od toho, a zub mám doteraz, riešila som to ešte pred covidovým obdobím

luliu
•
15. apr 2025

@elief vlastný zub je vlastný zub 😉

elief
•
15. apr 2025

@luliu áno,presne tak!

mondolina
•
15. apr 2025

@gov
ty si teda " odborník" 🙈

katty123456
•
19. apr 2025

@lenkape41 a čo konkr chces reklamovať?neurobil zákrok ako mal alebo čo?veď opuch je skoro vždy pri stomatol.zakrokoch.

emaaurora
•
21. apr 2025

@lenkape41 žiadna zdr.poistovna nahradí ťahanie nervov ani cent, ani zubarovi a ani pacientovi.Je to najdrahší úkon a na doliecenie treba min.dalsie 3 sedenia.

ronie338
•
21. apr 2025

@gov väčšina má žen zub bez nervov kľudne aj ďalších 30 rokov v ústach. Ak je to dobre spravené nie je dôvod aby sa musel ťahať zub. Ak sa zlomil lebo nebol dokončený q nedalo sa inak tak áno. A skúste si ísť na deň robiť tu prácu. Ja robím 15 rokov a krčná chrbtica, aj chrbtica celkovo je v prdeli, to nehovorím o očiach, ruky. Plus poisťovňa zaplatí také smiešne peniaze ze to nepokryjr nič takmer ani materialovo, nie to ešte veci okolo.
@emaaurora robí sa bežne na jedno max dve sedenia. Nie je dobre nechávať zub otvorený dlhšie ako 2 týždne bez koreňovej výplne. A efektívnejšie je dlhší výplach ako keď sa menia vložky. Je na to aj štúdia.

@lenkape41 pred každým úkonom ak nie je pacient danej ambulancie ale ak aj je sa hovorí cena. Ak sa nepáči, človek môže kľudne odist. Nič sa nedá reklamovať. A keď treba sa ozvať v ambulancii hneď. Ideálne keď lekár vysvetľuje co bude robiť a koľko to bude stáť

tinus89
•
22. apr 2025

Nervy zo zuba vytiahnuť je to najmenej, tiež som platila len za ,,vytiahnutie,, okolo 150e...výplň korenovych kanálikov 300e ďalších, tak sa priprav, keď tam máš len dočasnú vložku
A to som bola u svojho,tiež má zmluvu s poisťovňou...