icon

Rezavá bolesť čriev vpravo

26. feb 2026

Ja viem že mi tu dg nedáte ale nemal niekto niečo podobné? Dlhotrvajúca rezava bolesť pod pravým rebrom, akoby ma tam niečo tlačilo, nafúknuté brucho, zápcha alebo kuskovita stolica, pocit plnosti niekedy až na zvracanie, skvrkanie v bruchu po každom jedle, pálenie záhy, ultrazvuk brucha v poriadku, gyn v poriadku, obličky v poriadku, testy na okultne krvácanie v poriadku, objednaná na gastroskopiu a kolonoskopiu v narkoze len tie termíny nie sú hneď , už neviem čo dovtedy ...

biba_18
27. feb 2026

helikobakter? syndróm dráždivého čreva? alergia na laktozu? baktérie vo vode? 🤷‍♀️

anonym_02ac66
27. feb 2026

@anonym_autor pankreas ? smer lekar.

anonym_02ac66
27. feb 2026

pankreas? smer lekar
na sone pankreas riadne nevidno kedze je prekryty zaludkom a HC.
lekar nech zoberie krv a posle na CT ak toto mas dlhodobo.

anonym_c01397
27. feb 2026

@anonym_autor žlčník

anonym_5a13e7
27. feb 2026
@anonym_c01397

@anonym_autor žlčník

@anonym_c01397 neboli žlčník pod ľavým rebrom? Tak riadne

anonym_02ac66
27. feb 2026
@anonym_5a13e7

@anonym_c01397 neboli žlčník pod ľavým rebrom? Tak riadne

@anonym_5a13e7

nie, pod Lavym rebrom je zaludok a telo pankreasu, na lavom boku je slezina...
na pravo je zlcnik a hlava pankreasu a cas zaludka, dvanastnik, najvacsia cast pecene...

anna777115
27. feb 2026

Pečeň alebo žlčník, žlcovody. Pýtať sa na USG

autor
27. feb 2026
@anna777115

Pečeň alebo žlčník, žlcovody. Pýtať sa na USG

@anna777115 písala som že ultrazvuk brucha v poriadku, robený už dvakrát

anonym_02ac66
27. feb 2026
@anonym_autor

@anna777115 písala som že ultrazvuk brucha v poriadku, robený už dvakrát

@anonym_autor UTZ ti neodhali pankreas.

autor
27. feb 2026
@anonym_02ac66

@anonym_autor UTZ ti neodhali pankreas.

@anonym_02ac66 a pankreas môže bolieť aj v pravo na boku ? Akokeby pod rebrom ale úplne v boku ? Svokra keď mala zapálený pankreas tak ona mala také ukrutne bolesti , ja nemám také len proste akoby ma tam niečo tlačilo , občas pichne, nemala som zvýšené hodnoty pankreasu tie amilazy lipazy, ja fakt neviem čo tam môže byť , ani moja dr 🤦

anonym_7e8535
27. feb 2026

Prave som s tymto na pohotovosti. Krv, moc, EKG, sono brucha, RTG brucha a hrudnika a pockame na vysledky. Bolest brucha pod pravym rebrom.

anonym_02ac66
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_02ac66 a pankreas môže bolieť aj v pravo na boku ? Akokeby pod rebrom ale úplne v boku ? Svokra keď mala zapálený pankreas tak ona mala také ukrutne bolesti , ja nemám také len proste akoby ma tam niečo tlačilo , občas pichne, nemala som zvýšené hodnoty pankreasu tie amilazy lipazy, ja fakt neviem čo tam môže byť , ani moja dr 🤦

@anonym_7e8535 ako to dopadlo
@anonym_autor tak to je skor to crevo ale tazko povedat. lebo ozaj ako brucho ako vajecniky ci ladviny, pomylil ma nazov diskusie aj tvoj uvod. lebo pankreas zvykne aj na pravo pod rebrom boliet.

anonym_7e8535
27. feb 2026
@anonym_02ac66

@anonym_7e8535 ako to dopadlo
@anonym_autor tak to je skor to crevo ale tazko povedat. lebo ozaj ako brucho ako vajecniky ci ladviny, pomylil ma nazov diskusie aj tvoj uvod. lebo pankreas zvykne aj na pravo pod rebrom boliet.

@anonym_02ac66 nijako všetko v poriadku. Dali mi infúziu Nolpazu a Buscopanu a pokiaľ sa to zhorší cez víkend, určite mám prísť. Výsledky zatiaľ sú úplne ok, ale ja sa vôbec necítim ok.

biibiana
27. feb 2026
@anonym_7e8535

@anonym_02ac66 nijako všetko v poriadku. Dali mi infúziu Nolpazu a Buscopanu a pokiaľ sa to zhorší cez víkend, určite mám prísť. Výsledky zatiaľ sú úplne ok, ale ja sa vôbec necítim ok.

@anonym_7e8535 Ja som mala také podobne bolesti ale na ľavej strane. tiež som pochodila vyšetrenia atď. Ale nemala som problém s travenim... nakoniec to bol zapálený nerv od chrbtice a ta bolesť vyžarovala do brucha. 🤦‍♀️

anonym_02ac66
27. feb 2026
@anonym_7e8535

@anonym_7e8535 takze ziadne podozrenie na nic?

anonym_02ac66
27. feb 2026
@biibiana

@anonym_7e8535 Ja som mala také podobne bolesti ale na ľavej strane. tiež som pochodila vyšetrenia atď. Ale nemala som problém s travenim... nakoniec to bol zapálený nerv od chrbtice a ta bolesť vyžarovala do brucha. 🤦‍♀️

@biibiana ano, moze to byt neurologicke, a prosim ta, vkuse ti to vyrazalo len na jedno konkretne miesto? pri neurologickom vsak nie su dalsie priznaky ako problemy so stolicou ci nechutenstvo podla mna

biibiana
28. feb 2026
@anonym_02ac66

@biibiana ano, moze to byt neurologicke, a prosim ta, vkuse ti to vyrazalo len na jedno konkretne miesto? pri neurologickom vsak nie su dalsie priznaky ako problemy so stolicou ci nechutenstvo podla mna

@anonym_02ac66 Áno nemali by byť žiadne tráviace tazkosti ak je to neurologické. Ja som mala zablokovaný stavec medzi hrudným a driekovym a tam to začalo, zápal nervu a bolesti až pod rebrá zpredu. Nemala som triavace tazkosti. Bolelo ma to hlavne pri nádychu a každom inom ako bežnom pohybe.

autor
Včera o 20:33
@anonym_7e8535

Prave som s tymto na pohotovosti. Krv, moc, EKG, sono brucha, RTG brucha a hrudnika a pockame na vysledky. Bolest brucha pod pravym rebrom.

@anonym_7e8535 ahoj prešlo ti to ?

anonym_7e8535
Včera o 20:51
@anonym_autor

@anonym_7e8535 ahoj prešlo ti to ?

@anonym_autor čiastočne, dosť pravdepodobne to súvisí s plynmi v čreve a so stolicou. Ja trpím zápchou. Keď som bola na WC, upravilo sa to trochu. Zvyšok musím vychytať čiernym uhlím.

dollyzv
Včera o 21:11

Ja som mala skor tlakové a bolo to od chrbtici..nemôžeš mat podráždený nejaky nerv?

dollyzv
Včera o 21:11

Vlastne teraz čítam ze aj stolicu nemáš ok-tak trávenie-možnú hrubé črevo, žlčník, pankreas

anonym_02ac66
Dnes o 05:57
@dollyzv

Ja som mala skor tlakové a bolo to od chrbtici..nemôžeš mat podráždený nejaky nerv?

@dollyzv no to by nemala problem so stolicou presne ako pises