Riešenie opuchu tváre
Ahojte už pár dní mám strašné opuchnutú tvar? Máte niečo overene čo by mi pomohlo? Dakujem
je opuchnuta cely den, alebo iba rano po zobudeni?
je opuchnuta cely den, alebo iba rano po zobudeni?
@anonym_9b0f6f stále,neberiem ziadne lieky.
@anonym_9b0f6f stále,neberiem ziadne lieky.
@anonym_autor Aj ja to tak mám a neviem sa toho zbaviť, už som skúšala všetko možné. Asi budem musieť zájsť k alergologičke, musím sa objednať. Lebo podľa mňa to je alergologického pôvodu. Mám opuchnuté nad viečkami, trochu nos, líca a pod očami na lícach sa mi robia také dva vačky, ktoré v priebehu dňa niekedy zmiznú a zasa sa objavia. Aj ty to tak nejako máš?
@anonym_autor riesit treba u lekara, nie je to sranda.
Co si jedla? Nieco nezvycajne? Ovocie? Fastfood? Napoje? Orechy? Alkohol? Nova kozmetika? Cistiace prostriedky? Farba na vlasy?
zrejme zadrziavs vodu, mne toto robi muka, ked nejem pecivo vyzeram normalne
@anonym_autor Aj ja to tak mám a neviem sa toho zbaviť, už som skúšala všetko možné. Asi budem musieť zájsť k alergologičke, musím sa objednať. Lebo podľa mňa to je alergologického pôvodu. Mám opuchnuté nad viečkami, trochu nos, líca a pod očami na lícach sa mi robia také dva vačky, ktoré v priebehu dňa niekedy zmiznú a zasa sa objavia. Aj ty to tak nejako máš?
@anonym_a0c7b4 úplne tak rovnako líca mám ako dva balóny,nechápem
@anonym_a0c7b4 úplne tak rovnako líca mám ako dva balóny,nechápem
@anonym_autor A koľko máš rokov? Lebo som sa dočítala, že to môže súvisieť s menopauzou, alebo s perimenopauzou. Ja mám 50 rokov a už nemám pár mesiacov cyklus.
@anonym_autor A koľko máš rokov? Lebo som sa dočítala, že to môže súvisieť s menopauzou, alebo s perimenopauzou. Ja mám 50 rokov a už nemám pár mesiacov cyklus.
@anonym_a0c7b4 ja mám 29
@anonym_a0c7b4 ja mám 29
@anonym_autor Tak to máš s perimenopauzou ešte čas.
Tak to fakt bude nejaká alergia. Iné mi nevychádza, len toto z toho.
Však a keď dáš antihistaminiká je lepšie? Ak áno, je to z jedla

Kde opuchnutú? Z čoho? Aké lieky beriete?