icon

Riešenie opuchu tváre

23. feb 2026

Ahojte už pár dní mám strašné opuchnutú tvar? Máte niečo overene čo by mi pomohlo? Dakujem

danielahamar
23. feb 2026

Kde opuchnutú? Z čoho? Aké lieky beriete?

anonym_9b0f6f
23. feb 2026

je opuchnuta cely den, alebo iba rano po zobudeni?

autor
23. feb 2026
@anonym_9b0f6f

je opuchnuta cely den, alebo iba rano po zobudeni?

@anonym_9b0f6f stále,neberiem ziadne lieky.

anonym_a0c7b4
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_9b0f6f stále,neberiem ziadne lieky.

@anonym_autor Aj ja to tak mám a neviem sa toho zbaviť, už som skúšala všetko možné. Asi budem musieť zájsť k alergologičke, musím sa objednať. Lebo podľa mňa to je alergologického pôvodu. Mám opuchnuté nad viečkami, trochu nos, líca a pod očami na lícach sa mi robia také dva vačky, ktoré v priebehu dňa niekedy zmiznú a zasa sa objavia. Aj ty to tak nejako máš?

tykat
23. feb 2026

@anonym_autor riesit treba u lekara, nie je to sranda.
Co si jedla? Nieco nezvycajne? Ovocie? Fastfood? Napoje? Orechy? Alkohol? Nova kozmetika? Cistiace prostriedky? Farba na vlasy?

anonym_1bc7ee
23. feb 2026

zrejme zadrziavs vodu, mne toto robi muka, ked nejem pecivo vyzeram normalne

autor
23. feb 2026
@anonym_a0c7b4

@anonym_autor Aj ja to tak mám a neviem sa toho zbaviť, už som skúšala všetko možné. Asi budem musieť zájsť k alergologičke, musím sa objednať. Lebo podľa mňa to je alergologického pôvodu. Mám opuchnuté nad viečkami, trochu nos, líca a pod očami na lícach sa mi robia také dva vačky, ktoré v priebehu dňa niekedy zmiznú a zasa sa objavia. Aj ty to tak nejako máš?

@anonym_a0c7b4 úplne tak rovnako líca mám ako dva balóny,nechápem

anonym_a0c7b4
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_a0c7b4 úplne tak rovnako líca mám ako dva balóny,nechápem

@anonym_autor A koľko máš rokov? Lebo som sa dočítala, že to môže súvisieť s menopauzou, alebo s perimenopauzou. Ja mám 50 rokov a už nemám pár mesiacov cyklus.

autor
23. feb 2026
@anonym_a0c7b4

@anonym_autor A koľko máš rokov? Lebo som sa dočítala, že to môže súvisieť s menopauzou, alebo s perimenopauzou. Ja mám 50 rokov a už nemám pár mesiacov cyklus.

@anonym_a0c7b4 ja mám 29

larsen
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_a0c7b4 ja mám 29

@anonym_autor Tak to máš s perimenopauzou ešte čas.
Tak to fakt bude nejaká alergia. Iné mi nevychádza, len toto z toho.

danielahamar
24. feb 2026

Však a keď dáš antihistaminiká je lepšie? Ak áno, je to z jedla