icon

Riešenie problémov so zápchou u dospelých

katkamarcinova
4. mar 2026

Dobrý deň prosím Vas pekne ja som už zufala, poradte čo na stolicu, rozbehnuť črevá, ja aj 4 dni nejdem na wc a premna je to fakt už zufalstvo :( poradte nejake kombinacie čo by mi mohlo pomôct ďakujem

Strana
z2
anonym_ec0e2a
5. mar 2026
@jamimo

@anonym_ec0e2a nerozmieš písanému textu? Ľanové semená sú na zápchu super, avšak nie zooxidované. Tak ich nebudem niekomu odporúčať, keď sú karcinogénne, logické.

@jamimo netrep 🙄 mne fungujú ideálne a takmer okamžite. Stačí mi 1 lyžica ráno a okolo obeda už aj idem.

jamimo
5. mar 2026
@anonym_ec0e2a

@jamimo netrep 🙄 mne fungujú ideálne a takmer okamžite. Stačí mi 1 lyžica ráno a okolo obeda už aj idem.

@anonym_ec0e2a Ja nikde nepopieram, že nefungujú. Tvrdím, se kupovať pomleté je hlúposť, lebo sú zoxidované a toxické pre organizmus. Treba pomlieť priamo pred konzumáciou. Tak ale chápem, že časť obyvateľstva má mentálny problém čítať s porozumením 🙂 a sem tam prečítať odborný zdroj.

juliet86
6. mar 2026

mne funguje yoto. rano nalacno pollitra vody a potom kava a niely jogurt

michaela404
11. mar 2026
@annazozelenehodomu1

Pomáha aj čaj List senny, majú ho buď v potravinách alebo v lekárni

@annazozelenehodomu1 mozem sa spitat staci ho raz uzit mam teraz zapchu

annazozelenehodomu1
24. mar 2026
@michaela404

@annazozelenehodomu1 mozem sa spitat staci ho raz uzit mam teraz zapchu

@michaela404 píšem trochu neskoro, ale možno pre budúcnosť : Čaj z Listu senny sa pije večer a do 8 - mich hodín od vypitia by si mala ísť na záchod, väčšinou počas noci alebo tak nad ránom

Strana
z2