Riešenie problému s prehnaným potením a zápachom
Baby, mam taky neprijemny problem, velmi sa zan hanbim...veduca kolegyna mi povedala ze kolegyna co so mnou sedi v kancli po firme rozprava ze strasne smrdim od potu, a vraj teda isla za riaditelom nech to vyriesi, tak on poveril veducu nech sa so mnou porozprava...pytala som sa doma aj snubenca a on mi teraz az povedal ze bohuzial ze niekedy ked pridem z mesta tak smrdim...neviem uz co mam robit, sprchujem sa 3x denne, pouzivam antiperspirant aj tie z lekarne, salviovy caj, antibak.utierky, bavlnene tricka...bola som u lekarky, urobila mi vsetky testy a mam vsetko ok, aj v dvoch klinikach som bola ze chcem botox, odmietli mi to dat ze nemam nadmerne potenie...lebo teda ja nemam skoro vobec tricka mokre...najhorsie je, ze ja nemam pocit ze extra smrdim lebo aj tricka mi po praci vonaju po antiperspirante...kolegyna stale po firme rozprava ze smrdim, a ja uz neviem co mam robit, hanbim sa tu, aj doma neuveritelne, schudla som uz 5kg zo stresu z tohto...
Zienky ja uz neviem co mam robit, 2x si menim v praci tricko, stale sa utieram, davam viackrat antiperspirant a kolegyna stale roznasa ze smrdim od potu, stale otvara okno a otvara dvete, pritom mame klimu, ja sedim v prievane, takze akykolvek moj telesny pach ide rovno na nu...pytala som sa jednej kolegy s ktorou mam dobry vztah ci smrdim od potu a ona mi zase povedala ze nikdy necitila, tak ja neviem...buduci tyzden mam termin v inej klinike na ten botox
To už znie trochu ako šikana...
Po tychto vsetkych opatreniach zober odvahu a povedz kolegyni ze ides riesit sikanu na pracovisku ak okamzite neprestane. Nevies sa ozvat? Evidentne ta chce vystvat z prace
@monvitka mas pravdu ale ja uz som s nervami v koncoch, pomaly kazdych 15 min chodim na vecko sa ovoniavat ci voniam ci smrdim a stale rozmyslam ci ma akoze citi...velmi mi je tazko v praci, aj pred ostatnymi kolegami vidim ako si ma normalne premeriavaju...je to velmi neprijemne
Žena ty si tak zdeptaná. Zajtra choď lekárovi nech ti predpíše niečo na upokojenie a PN.
V práci nahlás šikanu, budeš to mať potvrdené aj od lekára.

Pohladaj v lekarni alebo v drogerii antibakterialne mydlo. Najlepsie nejaky Dr. B.... , presne di nepamatam (ak nenajdes, moze byt aj antibakterialny Protex). Mydlo je cierne, lebo obsahuje aj aktivne uhlie plus ine látky. Umyt podpazusie rano a vecer, potom dezodorant ci antiperspirant (ak chces, lebo mydlo funguje aj bez toho). Mne pomohlo ked mi po mesiaci v nemocnici odstranili zaves, ktorym som mala priputanu pravu ruku k telu tak, ze som s nou nehýbala. Vies si asi predstavit to mesiac neumyte podpazusie. Bojovala som tyzden, zapach neznesitelny. Az to mydlo pomohlo.
Tak vyskusaj, drzim palce.