Rozširuje sa na východnom Slovensku nejaký vírus?
Ahojte ľudia stala sa taka situácia,že za tie dva dni som prišiel,že prečo sa necitim dobre a neustále len počúvam doma ako každý si odkašláva a hlavne majú upcháte dutiny ja samozrejme tak isto keď som pri nich....Neviem čo zase ide na nás jaky Vírus na začiatku som myslel,že som alergicky na peľ,ale nesom.....snažím sa byť izolovaný od nich,pretože asi niečo chytili na návšteve.....A ja sa chcem opýtať aky ste mali vy priebeh??......chytili ste tiež nejaký Vírus??,,,ako to prebiehalo??...už som z nich vynervovaný hovorím im vetrajte miestnosti tak ako keby si ma nevšímali s jedným uchom dnu s druhým von...😒😒...Mate niekto s tým skúsenosti s Vírusom vie niekto čo to je za Vírus??...
Minulý týždeň taká slabšia suchá chrípka 😄 po dlhej pn som išla prvýkrát do prace odrobila som deň a bum chrípka. Nuž panadol a makám. Čo už
@anonym_755a8a a si izolovaná doma snažíš sa byť čim najďalej od rodiny či ne
@anonym_755a8a a si izolovaná doma snažíš sa byť čim najďalej od rodiny či ne
@stelly652 nie 😄 píšem že chodím normálne do prace. Jedna dcéra mala chrípku tiež súčasne v ten istý deň ako ja čiže sme sa museli nakaziť spolu a druha dcéra je stále zdrava našťastie ta od nás nechytila ani covid pred rokom.
@stelly652 nie 😄 píšem že chodím normálne do prace. Jedna dcéra mala chrípku tiež súčasne v ten istý deň ako ja čiže sme sa museli nakaziť spolu a druha dcéra je stále zdrava našťastie ta od nás nechytila ani covid pred rokom.
@anonym_755a8a ja som to chytil tiež od brata
@anonym_7d0b30 no to určite že ne šak je viem sam za seba posúdiť čo len prejdem okolo nich tak už mam v sebe upcháte dutiny a hlieny
@stelly652 a kef sa vzdislis, uz nemas? 🤣🤣🤣🤣
Ja neviem či niečo speci teraz je ale v kuse sú nejaké virózy tak ja neviem čo tak preháňas. Niektorí ako keby ste teraz spadli z oblakov . Vždy môžeš hocikde a hocičo chytiť .
Ja neviem či niečo speci teraz je ale v kuse sú nejaké virózy tak ja neviem čo tak preháňas. Niektorí ako keby ste teraz spadli z oblakov . Vždy môžeš hocikde a hocičo chytiť .
@parvinka0001 ale až takto??..
Ja kašlem od októbra skoro stále.2týždne pohoda a poto znova.Už ma ide z toho šľak trafiť😔všetko mám dobré,akurát som alergička už som musela preložiť operáciu ešte v januáry a teraz zubára.Nič len kašeľ,ale taký škaredý.V zime nič nekvitne,doktor mi povedal že to je normálne,že teraz sú tie kašle také 🤷♀️.Hlieny nie a nie uvoľniť
KTO SU ONI?? 🙈

Minulý týždeň taká slabšia suchá chrípka 😄 po dlhej pn som išla prvýkrát do prace odrobila som deň a bum chrípka. Nuž panadol a makám. Čo už