Rýchlo test na covid 19 - je pozitávny?
Ahojte, bola som testovana na covid 19 s rychlotestom z unizdrav. Dnes ma zacal boliet hrdlo a hlava.
Vyšlo penkne, ze test je negat. Po 2 hod. Bolo vydno aj druhu ciarku...
Podľa Vás??? Prva fotka je po dvoch hodinach.
Za vaše odpovede vam dakujem
@nika511 korona.go objednaj sa na pcr test. Máš príznaky, máš ho zadarmo a vieš isto. Zbytočne vyhodené peniaze toto
@nika511 sa rozhodni, ci po 15min, ci po 2 hodinach....v prispevku mas 2 hodiny, dalej pises po 15min....ja som si robila dnes, tiez negativ....to, ze mam nadchu neznamena hned, ze mam koronu.....ja som si robila dnes po 5 dnoch od kontaktu s pozitivnou, ale to sme sa dozvedeli len vcera....aj ona, bezpriznakova, len kvoli praci musela mat test a hned ju otocili domov....
@lucia147852 a nečaká sa na PCR teraz príliš dlho? Čo tu ľudia písali, tak mali termíny o viac ako týždeň...
@marseillefan môj muž mal na druhý deň a od testu 24 hodín aj výsledok. Možno ako kde. Ale my sme okres s celkom vysokým výskytom. Veľa ľudí ale čakalo na antigenive čo hovoril
Ked sa ma test odcitat po 15minutach, tak ho odcitavaj po 15tich minutach a nie po 2 hodinach. S tymto ti asi nikto nebude gediet poradit, bo to nieje tehotensky test, ze s tym zeny maju kopec skusenosti. Tak chod len podla navodu.
jasne negat,robím tie testy v práci.,čo neznamená,že nemôže byť falošne negat.....stále však existujú choroby s práznakmi ako covid a pritom to covid nie je
Po loveni duchov na tehotenskych testoch sa teraz budu lovit duchy na covid testoch 🙄
Podľa mna si v pohode, avšak ak sa stále bojíš, tak sa choď normálne dať pretestovať na odberne miesto

V navode mas uvedene kedy sa ma odcitavat vysledok. Po 2 hodinach je podla mna irelevantny. Ale to je tak ci tak, kedze su nepresné. Cize bud sa objednaj na pcr - ak mas priznaky mozno ti ho chvalia, alebo so ho zaplat. Alebo na to kasli a bud v karantene.