Rýchly tep
Ahojte. Včera sa mi spravilo veľmi zle. Mala som veľmi vysoký tep v kľude 155 tlak ok. Bolesť obličky zle sa mi dýchalo, mala som zavraty a z vracala som. Spravili mi odber krvi z tepny aj zo žily. Dali mi infuziu a potom ma poslali domov s tým, že výsledky mam dobre. Lenže po hodine som musela ísť naspäť. Opäť rychli tep, ťažšie dýchanie. Spravili mi EKG, injekciu do zadku , infuziu a potom ma poslali domov, ze nevedia čo mi je.. tak ma poslali k urologovi, idem k nemu zajtra ale tep mam aj tak dosť rychli. Mala niektorá z vás niečo podobné? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
@cattleya22 to vazne a ako ste to riesili co vam dali na to ja mam toto iste stale sa kontrolujem mam strach o svoj zivot ked vidim ze mam zvyseny tlak a to busenie no pulz srdca uz panikarim ako sa da s tym bojovat prosim vas
@lukasko12 nič mi na to nedali. Odporúčam nájsť si dobrú psychologičku alebo psychológa. V prvom rade vylúčiť to, že je to reálne choroba (interné, kardio). A počúvať svoje telo, oddychovať, nájsť si hobby a mať sa rada. Ja viem, že to znie ako klišé, občas mám tieto pocity aj teraz ale už je to omnoho lepšie. Mne veľmi pomáha magnézium, persen a guajacuran. Joj a najdôležitejšie - dať si dokopy chrbticu. Veľmi veľa takýchto stavov spúšťa práve blok v chrbtici. Držím palce 🙂
@cattleya22 velmi dakujem pekne pozitivne ste my to vysvetlili a ziadne take ze som psychopatka a zhadzovanie dakujem za pozitivne slova ❤
@lukasko12 v žiadnom prípade nie ste psychopatka. Takéto stavy má veľmi veľa ľudí, ale málokto o tom hovorí. Myslím, že často je to dôsledok toho, že žijeme príliš rýchlo. Držte sa 🙂
@cattleya22 a ja chcem zit este velmi velmi dlho deti ma potrebuju este su velmi malicke
moja teta bola zdravotna sestra na iske v 50 išla na interne a zistili jej ischemicku chorobu srdca vysoky tep ma stale teraz ma 84 rokov od vtedy chodi 1/2 do roka na kardiologiu a je všetko v poriadku asi iba nervy nema v poriadku chodi už roky ku psychologovy lebo ešte 46 ročna ovdovela a ja mam vyši tep a ona mi hovori že ja už 33 rokov mam vysoky tep a ked moj otec mal vysoky tep pri zlyhany srdca tak mi lekar zo zachranky povedal že na vysoky tep sa neumiera
Ach… ja mam niečo podobné. Začalo to pred dvoma rokmi. Z ničoho nič silná triaška, navaly tepla a chladu. Myslela som si že je to reakcia na lepok. Lepok som vysadila na chvilu to pomohla a potom sa mi to stávalo tak raz za mesiac tak som si myslela že to z toho lepku. Teraz som prešla tažším obdobím a uplne sa mi to zhoršilo. Tieto stavy mávam aj 2x do týždňa. Malátnosť, mám pocit že mi horí celé telo, oči a pritom som na dotyk úplne studená. Teplota žiadna, ale je to pocit ako by som mala zápal v tele. Niekedy mam pocit stuhnutia ktoré ide buď z chrbta alebo z hlavy. Začala som navštevovat psychologičku a už mam termín aj k neurológovi o týžden. Som fakt zvedavá lebo nevládzem 😭😭🧋
@miriam1993 ja viem len jednu vec poradiť - nebojovať s tým, nebúriť sa proti tomu, ael pracovať s tým. Super, že si začala navštevovať psychologičku, bude to v poriadku 🙂
@cattleya22 veľmi mi pomohla psychologička. Odvtedy som tieto stavy nemala a aj keď som citila že to na mna ide viem to zastaviť 🙂
@zuzka1008 presne tak psychika ..ja mam tep ešte aj ked je zle počasie a prši ale telo mi to da vediet deň dopredu že bude niečo zle ..
@apip42 aj ja som to mala pred menštruaciou možno zmena hormonou teraz som tehu a už to nemam,iba ak je zmena počasia .

@davida takze si brala magnezko, v duchu sa upokojovala a tie stavy odisli? Kolko ti to trvalo prosim ta? Ja uz z tych svojich stavov zacinam byt zufala...