icon

Sanus v Petržalke - skúsenosti

mamall
9. dec 2017

Mate niekto prosim vas skusenost so SANUS na strecnianskej v bratislave petrzalke? Ja hladam nejake centrum v petrzalke kde sa venuju skolioze (mam z 2 rokov dojcenia) a diastaze brusnuch slavov (2x cisarsky a po tehotenstvach). O inych zariadeniach v petrzalke neviem, a to mam celkom blizko. Mam vymenny listok na rehabilitaciou tak hladam take kde to hradi poistovna alebo aspon vacsinu toho. Dakujem

kajoma
•
10. dec 2017

Ahoj,ja som nedavno na strecnianskej absolvovala rehabilitacie kvoli zablokovanej krcnej chrbtici, lekarka mudr. Lordova, co.tam je, bola mila, dala mi.procedury, mne bohuzial vobec nepomohli, co ale nemusi suvisiet s kvalitou zariadenia. Bola som tam.aj v minulosti, davno a kvalita sa odvtedy zlepsila. No ako vravim,mne tam neulavili. No moj oco napr.bol na rhb tam a aj na zahradnickej v Snope a tam je to omnoho omnoho udajne lepsie, kvalitnejsie. Cize radsej by som sla na zahradnicku nabuduce.

mamall
autor
•
10. dec 2017

Ahoj. dakujem ze si sa ozvala. do snope nie je dlha cakacia doba, lebo ja tam som objednana s dietatom k ortopedovi a dostali sme termin na april a to som sa objednavala este v oktobri. Beru tam aj s vymennym listom, myslis ze by som tam neplatila?

mamall
autor
•
10. dec 2017

@kajoma Ahoj. dakujem ze si sa ozvala. do snope nie je dlha cakacia doba, lebo ja tam som objednana s dietatom k ortopedovi a dostali sme termin na april a to som sa objednavala este v oktobri. Beru tam aj s vymennym listom, myslis ze by som tam neplatila?

kajoma
•
10. dec 2017

@mamall neviem ako je to v snope s vymennymi listkami, viem ze cakacie doby su velmi dlhe ;(

helen4
•
24. jan 2018

Za mna 0 bodov,zevraj nieco s kostrcou,dr.nevedela citat ani rtg a boli to platnicky