Schudnem pri užívaní Euthyroxu na štítnu žľazu?
Dobrý deň, mám problémy so štítnou žľazou a potrebuje poradiť, má niekto skúsenosti s týmito liekmi? Či je možnosť že pri užívaní schudnem alebo je to márne? Mám 165cm/80kg
žial nie , pekne odmakat
ja som schudla, ale aj som upravila stravu a pridala pohyb. a ked sa teraz v zime nehybem, tak to ide zas hore. inak cm/kg mam podobne, trocha menej kg teda.
Tento liek sa užíva kvôli tomu, aby si mala normálnu hladinu hormónu. Ak si preberala kvôli štítnej žľaze, teda Ti chýbal ten hormón a začneš ho užívať, aby si mala normálnu hladinu, tak by si mala schudnúť. Ale ak si priberala kvôli zlej strave a málu pohybu, tak Ti euthyrox nepomôže.
Schudla som 13kg ale nebolo to len.vdaka lieku...
Tento liek sa užíva kvôli tomu, aby si mala normálnu hladinu hormónu. Ak si preberala kvôli štítnej žľaze, teda Ti chýbal ten hormón a začneš ho užívať, aby si mala normálnu hladinu, tak by si mala schudnúť. Ale ak si priberala kvôli zlej strave a málu pohybu, tak Ti euthyrox nepomôže.
@alis39 ja užívam tento liek iba kvôli ochrane štítnej žľazy,napriek tomu že ju mám ok.priberam,ale na kontrole mu poviem ,že to už uZivat nebudem,však to je hrozne ,vždy som bola chúďa,slanina klobása kľudne aj o polnoci a nič,nutridrinky som užívala aby som pribrala kedysi a toto je des.

@beana neschudnete len na základe užívania Euthyroxu - treba kombináciu strava + pohyb