icon

Sklerotizácia žíl: Skúsenosti a následky liečby

eval
Dnes o 07:17

Ahojte, pred 3 týždňami som bola na sklerotizácii, ale mne ss to akodi nepozdáva, prvý týždeň bol OK, pančuchu som mala nosiť len 1 týždeň, po 1,5 týždni ma to začalo bolieť, volala som, tak vraj to tak má byť, noha vyzerá horšie ako pred sklerotizáciou, sama modrina. Viete mi z vlastnej skúsenosti povedať, kedy tie zmodrete žili budú ako tak vyzerať, kedy ustupia tie bolesti na dotyk, a či vôbec niekto nosil pančuchu tak krátko, lebo čo som čitala, tak by sz mala nosiť dlhšie. Ďakujem

jeiny
Dnes o 07:22

@eval mne kazali nosit pancuchu 6 tyzdnov, prve dni vkuse aj v noci...a ze kludne aj dlhsie, ze cim dlhsie sa nosi tym lepsi efekt zo zakroku

sara07
Dnes o 08:05

však tie modriny sa začinaju stracat tak po 2-3 tyždnov a uplne bez niekto má až po 6 tyždnoch
teda neviem ako velke ti robili , kolegyna mala také hnedaste ešte aj po dvoch mesiacoch ale potom sa to pekne vyrovnalo, ale ona si davala také väčšie už
pančuchy nosila určite zo mesiac , kupila si také farebne kompresne

eval
autor
Dnes o 08:15

Veď to sa mi nezda, že mi kazala nosiť len 1 týždeň, po týždni som jej volala, či to určite stačí, a že ano, že už ich nemám nosiť, nemala som tie žily až také zlé, ale vadili mi z estetického hľadiska, no a teraz to vyzerá ešte horšie. Robili mi to v Imea v Košiciach, a chcela som vedieť, či to ešte niekto tak krátko nosil pančuchu. Lebo kým som.nosila pančuchu, tak to vyzeralo dobre, ani modriny neboli, ani nebolelo. Beriem tabletky proti pigmentacii a tiež detralex a mastim to gastanovym gelom.