Skúsenosti a riziká vysadzania Serliftu a Sertralinu
Prosim vas cisto informacne, samozrejme, ze idem riesit s dcerinym lekarom. Uziva serlift, uz je asi pol roka na 25 mg a lekar navrhol skusit vysadzat, psychicky je ok, ale po dvoch tyzdnoch od vysadenia dostala srdcove ataky, preskakovanie, palpitacie, dala si spat 25 mg a ma to este horsie, presne 2 hodiny po uziti. Tvrdi mi, ze je to fyzicke, ale tak zle, ze jej to prejde do paniky. Zabudne si vtedy zmeriat tep. Dcera je dospela, pride teraz zo zahranicia, ideme po vysetreniach. Neviem, ci je to abstak, alebo real problem so srdcom, alebo panicky atak. Ake mate prosim skusenosti pri vysadzani? Brala ho 3 roky.
@anonym_autor je to panika, vysádzať postupne, do stratena, 1 tabletka, pol tabletky , nič
@ivicatolic dakujem, aj som si myslela, ako dlho prosim ta tieto priznaky mozu trvat?
@ivicatolic dakujem, aj som si myslela, ako dlho prosim ta tieto priznaky mozu trvat?
@anonym_autor každá osoba je iná osobnosť, ak nepríde do cesty "bez liekov" niečo rušivé -to z čoho sa dostala von, tak to pôjde veľmi dobre.... prajem všetko dobré a veľa dobrých ľudí a ☀️☀️☀️

@anonym_autor je to panika, vysádzať postupne, do stratena, 1 tabletka, pol tabletky , nič