icon

Skúsenosti onkologických pacientov s Ayahuascou v Ekvádore

ria2248
26. dec 2024

Prosím ma niekto skúsenosti s medicínou Ayahuasca v Ekvádore ako onkologicky pacient? Pripadne pozná v okoli ? P.S. Topiaci sa aj slamky chytá …

martinmmartin
•
26. dec 2024

Psychotropna huba? To na rakovinu moc nepomoze, nema ako. Plus trepat sa do Ekvadora 18h jak sardinka

ria2248
autor
•
26. dec 2024

@martinmmartin počula som, nie raz, že šamani vedia liečiť rakovinu

axve
•
26. dec 2024

@martinmmartin ziadna huba. Treba si to trocha nastudovat

martinmmartin
•
26. dec 2024

@ria2248 tak sa spytaj tam kde si to pocula

ria2248
autor
•
26. dec 2024

@martinmmartin keď nemáš čím prispieť do debaty tak pls nekomentuj, dakujem

caroline_
•
26. dec 2024

@martinmmartin nema ako??? cim to ako chces dokazat,alebo aspon potvrdit toto tvrdenie?

martinmmartin
•
26. dec 2024

@caroline_ Je to halucinogenny (nie huba ) odvar a ked vies ako finguje rakovina a co to rakivina vobec je tak je to hadam jasne. Jedine liecive ucinky co sa tomu pripisuju su liecba zavislosti a psychoz ( wikipedia) .
Plus trepat sa cez pol sveta v konecnom stadiu zivota ta moze aj samo dorazit

titi22
•
Odpoveď bola odstránená
•
sonula
•
26. dec 2024

A co od toho ocakavas?

svetlonos
•
26. dec 2024

@ria2248
počuj, zo je fakt daleko tam ísť v tvojom stave. Ak chces alternatívnu liečbu- POPRI FARMACEUTOLOGICKEJ - tak mi napíš spravu. Ps - ziadne bylinky neponúka ani neodradilo od lekárov!!!

cimage
•
26. dec 2024

Ja by som sa na to v dnesnej dobe nedala. Teraz je vela “samanov” co to robia. Je to uz skor biznis a takym veciam neverim. Normalny saman by to vo velkom nerobil pre cely zajazd zapadnych turistov.

taktotedanie
•
27. dec 2024

Cesta je neskutocne dlha, hrozi ze tam nieco clovek este chyti, onko pacient ma imunitu zlu, je to blbost

tenerifka
•
27. dec 2024

@ria2248 kde si citala o moznosti ayahuasca-liecba rakoviny? Je to skor o rieseni psychickych problemov, o nastartovani vole atd.... Ja viem o ludoch, co to absolvovali, ale nijak ich to neposunulo (ale ani neublizilo). Dnes je to skor biznis pre turistov.
V suvislosti s rakovinou a samanmi z Amazonie som kedysi zachytila nieco s koreñom nejakej rastliny, a bude to podobna rastlina ako kava kava z Polynezie a Mikronezie, tam ju piju vo velkom, ma relaxacne ucinky a chuti akoby tam vymachali spinavu handru s hlinou.....skus najst infos tymto smerom

ria2248
autor
•
27. dec 2024

@tenerifka nehovorím že to musí byt práve ayahuasca ktorá pomôže. Možno to vie šaman presne touto formou čo píšeš…Alebo hocijakou inou. Môj známy bol u šamana Papita a ten mu sám povedal že vie pomôcť pacientom s rakovinou.

ria2248
autor
•
27. dec 2024

@titi22 ahoj pisem ti

latisa1
•
19. aug 2025

@ria2248
Ahoj ako a tou ayahuascou pokračuješ? Vieš podať nejaké informácie?