Skúsenosti s Arko Defenses a Imudon na posilnenie imunity
Zdravím vás, chcem sa opýtať na skúsenosti s výživovým doplnkom na imunitu Arko DEFENSES 7 dní (pre dospelých). Keďže je veľmi rozmohnutá chrípka a ja som s imunitou na nič, odporúčate túto 7-dňovú kúru, alebo Imudon cmúľacie tabletky? Keďže momentálne beriem ATB (polroka dozadu naposledy), tak by som si chcel posilniť imunitu niečím, čo je naozaj vyskúšané -"overené". O týchto produktoch som čítal len pozitíva, ale to môže byť marketingový ťah, preto mi prišlo na um, opýtať sa na skúsenosti cez fórum MK. Aké su vaše skúsenosti? Ako dlho ho užívate, kedy a či ste uvideli zmenu k lepšiemu?
P.S.: viac ma zaujal Arko DEFENSES.
Ďakujem za odpovede, odporúčania, rady.
...pozdravujem
@fifozbs nie. Ja to dávam len pri náznakoch choroby. Ale áno, 7 fľaštičiek. Ale asi nie som relevantná vzorka, naša rodina vidí ATB tak raz za dva roky 🙂
@loyda, to by bolo, keby mám atb raz za 2-3 roky. Naposledy v 7/2025 a to s angínou....teraz soplne, kašeľ, 1 deň teplota, slabosť celého tela...tak mi dr dala atb
U mna to fungovalo na jesen 2x. Citil som sa velmi slaby a nieco ma obchadzalo. Skusil som a neprepadol som chorobe. Za mna super
Urcite arko def.a aj ako prevencia a nieken v case,kedy na teba uz lezie choroba.
Ale ak chces slabsi priebeh chripky tak sa odporuča očkovanie,najneskor v novembri na dane chripkove obdobie.
@fifozbs brala to dcerka 3 mesiace potom psuza a znova 3 mesiace

Arko defenses dávam dcére pri prvom náznaku choroby/nachladnutia a máme s ním len dobré skúsenosti. Buď príznaky zmizli alebo ak aj choroba vypukla, tak bola mierna.