icon

Skúsenosti s digitálnym 3D snímkom chodidiel u podiatra

smejko999
20. nov 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste niektorá bola u podiatra na digitálnom 3D snímku chodidiel?
Mám problém, že keď chodím, zaťažujem hlavne päty a občas ma aj bolia nohy, kolená.
Podľa výsledkov na počítači mi vyšlo, že potrebujem individuálne vložky, ale stoja 115 € a príde mi to dosť veľa. Ktoré poisťovňa neprepláca spomínala mi ta pani. Životnosť je tam 3 roky tych vložiek, ale i tak mne sa niečo na tom nepozdáva.
Máte s tým niektorá skúsenosť ?

evita11223
•
20. nov 2025

ja teda so snimkom skusenosti nemam, ale vlozky som si dala predpisat tiez. mala som dlhe roky problemy, bolesti kolena, nakoniec vyslo najavo, ze mam jednu nohu kratsiu o 1cm a preto tie bolesti...vlozky pomohli za necele dva mesiace 🙈 platila som 135€ a nie veru nic ti v tomto pripade poistovna nepreplati, je to strasne...

ibrunova
•
20. nov 2025

Kolegyňa bola teraz, vložky na mieru 10€ a topánky kožené na mieru 27€.Ale neviem názor firmy, ktorá jej to vyrába.

roomaa
•
20. nov 2025

@ibrunova Uff, tak to mi teda prídu veľmi lacné vložky. 🙊

really8
•
20. nov 2025

@smejko999 bezna vec. Aj cena bohuzial

ibrunova
•
20. nov 2025
@roomaa

@ibrunova Uff, tak to mi teda prídu veľmi lacné vložky. 🙊

@roomaa zrejme jej niečo poisťovňa prepláca. A sú super, už cíti úľavu

kacena4
•
20. nov 2025
@ibrunova

Kolegyňa bola teraz, vložky na mieru 10€ a topánky kožené na mieru 27€.Ale neviem názor firmy, ktorá jej to vyrába.

@smejko999 a bol ten lekar cez poistovnu? ak namas lekara na poistovnu tak aj vyrobi vloziek si platis v plnej miere, ak mas lekara cez poistovnu tak vlozky mas cez poistovnu tak ako pise @ibrunova bezne ceny za vlozky a vložky v topankach. davam si robit pravidelne dieta ma narok na vložky aj topánky 2x ročne, dospely 1x, z hygienického hľadiska je vhodné ich meniť 1x ročne

smejko999
autor
•
21. nov 2025

lebo ja s tym skúsenosť nemám a prisla mi to velmi vysoka cena ...nevedela som, že mimo poisťovne to môže tolko stat fuu