Skúsenosti s hospitalizáciou na endokrinológii v Ľubochni?
Má tu niekto skúsenosti z hospitalizáciou v Lubochni na endokrinologii ďakujem
@tundra Nie ja som už tu a som na endokrinologii všetko je tu ok na izbe telka bc a sprchy mimo izby
@gabrielapikinska prosím ťa, ako dlho si čakala na termín na hospitalizáciu?
a si na obyčajnej alebo nadštandartnej izbe? aj idem na endokrinologiu
Ja som čakala rok na hospitalizáciu na endokrinologiu bola som tam 4 dní no čakala som že to bude hospitalizácia z hĺbkovej som vyšetrením nato že sa tam čaká rok.Akoze strava bola vynikajúca nemôžem povedať.
@gabrielapikinska
@dennkka náhodou nebol niekto s dieťaťom kôli Folikulostimulačný hormónu?
Mne dnes prisiel termin hospitalizacie na 8.10.2024, presne 3 mesiace cakacka od poslania ziadosti - 8.7.
Ahojte trosku to tu obnoviť, máte už za sebou hospitalizáciu všetci? Mňa to čaká v decembri a teda mi nevideli presne povedať koľko tam budem ci 5 dní alebo od pondelka do pondelka . Idem kvôli kortizolu a iným veciam ...
@majkaocka a z akého zdravot. Problému idete ? Môžeš aj súkromnú správu. Dakujem
Ahojte. Ide niekto aj zajtra ? Ja idem na dynamicke testy 🙂
@dsn1985 zdravím Vás, môžem sa spýtať, ja mám ísť teraz na hospitalizáciu, len chcem vedieť ako to prebiehalo a s akým problémom ste tam boli. Ďakujem
@dsn1985 zdravím Vás, môžem sa spýtať, ja mám ísť teraz na hospitalizáciu, len chcem vedieť ako to prebiehalo a s akým problémom ste tam boli. Ďakujem
@dominikagier Ahoj Dominika. Vsetko Vam tam vysvetlia ,ja som bol na dynamicke testy stitnej zlazy. Bolo tam naozaj megasuper,oddychol som si ako na dovolenke. Mate tam volnost,mozte sa prechadzat,teraz Ti aj pocasie vyjde 🙂 Ja som bol v zime 🙂

@gabrielapikinska nemam osobnu skusenost,ale pocul som pozitivne hodnotenie od znamych.
Idu ta nadstavit na inzulin?