icon

Skúsenosti s Lexaurinom a Cytalopramom: Kedy sa dostaví priberanie?

danielabilla023
12. máj 2026

Dobrý deň chcela bi som sa spýtať kto má skúsenosť s tým prosím vás poraďte mi užívam už týždeň lexaurin, cytalopran 20mg zdá sa mi že chudnem z nich ale inak mi robia dobre chcela bi som pribrat mám chuť do jedla pozerala som že skoro všetci z nich pribrali tak chcem sa spýtať že či to príde samo po 2 či 3 mesiacoch ? Bo zatiaľ sa cítim lepšie len pribrať bi som chcela poraďte mi prosím keď máte skúsenosť s týmito liekmi

anonym_a291e2
Včera o 03:06

@danielabilla023 a kolko si za ten tyždeň schudla? Važila si sa? Či je to len tvoj pocit

danielabilla023
autor
Včera o 04:18

Nie veľmi veľa len nejaké deka

3009
Včera o 05:37
@danielabilla023

Nie veľmi veľa len nejaké deka

@danielabilla023 zatiaľ ak si neschudla za týždeň 5-10 kíl tak to nerieš.

danielabilla023
autor
Včera o 06:26

Ďakujem a kedy začnú účinkovať tabletky? Mislim ako priberanie

anonym_eef655
Včera o 08:41

Nezaškodilo by, keby si začala čítať. Začni príbalovými letákmi, článkami na internete a skús aj nejakú knihu vziať do rúk. Koľko si ich prečítala? Ak budeš čítať, naučíš sa aj písať.

danielabilla023
autor
Včera o 14:53
@anonym_eef655

Nezaškodilo by, keby si začala čítať. Začni príbalovými letákmi, článkami na internete a skús aj nejakú knihu vziať do rúk. Koľko si ich prečítala? Ak budeš čítať, naučíš sa aj písať.

@anonym_eef655 nezdá sa ti že si nejaká múdra ? Keď chces poradiť tak porat a keď chces poúčať tak chod niekoho iného ale nie mňa. To bolo dosť drzé !!!

anonym_eef655
Včera o 16:22
@danielabilla023

@anonym_eef655 nezdá sa ti že si nejaká múdra ? Keď chces poradiť tak porat a keď chces poúčať tak chod niekoho iného ale nie mňa. To bolo dosť drzé !!!

@danielabilla023 veď som ti poradila. Ak budeš viac sedieť na zadku a čítať, namiesto behania po nejakých obchodných centrách, určite priberieš. Zároveň prídeš na iné myšlienky, nebudeš sa zaoberať vecami, ktoré ťa deptajú. Čo také hrozné som ti napísala? Len pravdu. Veď si to po sebe prečítaj.