Skúsenosti s liekom Ladybon pri perimenopauze
Ahojte,
potrebovala by som malú radu:
už viac ako jeden rok som v perimenopauze. Menštruáciu už poriadne nemám, ak príde, tak len špinenie aj 2 týždne, mám návaly tepla, skoro každú pol hodinu.
Bola som nedávno na preventívke u svojho gynekológa a poradil mi na to všetko liek LADYBON a ešte jeden ale názov si už nepamätám 😀 .
Nie som rozhodnutá, či si to dať predpísať alebo radšej nie a vydržať.
Chcela by som vedieť, čí má niekto s týmto liekom skúsenosť, či pomohol, aké sú vedľajšie účinky a podobne.
Chodím aj na pravidelné kontroly k endokrinológovi (znížená funkcia štítnej žľazy).
Ďakujem.
má iný typ lieku ale podobny princip ako ladybon
tiež som v perinomenopuze, lutujem že som nešla do toho skorej, ano je to druh hormonov
ale
spím ,normálne zase spím celu noc a rano vyspinkana do ružova - boži ---- o 95% znižnene navaly rano , mám viac energie, dokonca som začala chudnut - pri tom istom jedalnom listku, typu pohybu a treningov , množstva bielkovin a neviem čoho - proste vaha ide pomaličky dole , menej sa potim ,,,
mám sice viac chut na sladké ale tak to viem regulovat
ostalo jedine vyrazne citenie pachov, proste mi vadia pachy ,,
a na štitnu sa tiež dlhodobo liečim, myslela som si že je to v nej ale nie je ... dávku mám rovnaku roky
pozri vyskušaj , však prestat brat ich môžeš kedykolvek, nejdeš sa upisovat krvou že ich budeš brat do konca života

@gallina užívam tri roky Livial, ak nie je v lekárni tak Ladybon mala by to byť tá istá účinná látka.
Mala som dosť veľa problémv menopauze, nielen návaly. Ja som musela do práce nosiť náhradné oblečenie (aj tri sady( cestou domov som zaspala od únavy lebo som celé noci nespala, búšenie srdca, suchosť, a koncentrácia a celkovo psychicky stav v ruinách. Mohla by som pokračovať. Pomohol to už po dvoch týždňoch.